10 random punkter

- Jag kan inte förstå att det är snart 10 månader sedan jag var och hälsade på i New York då denna bilden togs.....ännu mer ofattbart är ju att det gått hela 5 år sedan jag bodde där.

🌸

- Min jobb-situation har vänt totalt nu de senaste veckan/veckorna, nu har jag 3 (!) arbetsplatser som jag måste VÄLJA emellan. Och så är det ytterligare två ställen men i en annan bransch som jag fortfarande håller tummarna för. Helt annat läge nu än när jag var frustrerad över att ingen hörde av sig när jag visade intresse/sökte tjänster minst sagt! Det är kanske otacksamt att tycka att detta är jobbigt, för nu är jag ju iallafall försäkrad arbete!! Men beslutsångest-problemen och tänk-om-tänket som jag brottas med gör det inte lätt för mig. Men förhoppningsvis har jag sorterat mina tankar och beslutat mig i slutet på denna veckan. Jag ska använda min magkänsla så kommer jag säkert hamna på rätt ställe/ställen.

🌸

- Jag uttalar ordet ignorera på fel sätt, iallafall enligt min pojkvän haha. Jag säger liksom inte IGGnorera, utan uttalar g:et som en ing-ljud. Förstår ni haha? Jag tycker det låter mer rätt.

🌸

- Något jag känner otroligt obehag för är när jag eller någon annan torkar tex en porslinstallrik med torrt papper och det gnisslar till. Alltså fyyy ryser av tanken.

🌸

- På tal om obehag så ilar det under mina fotsulor när jag går på berg. Alltså hur konstigt är inte det??? Någon som också har det så?? Samma sak som på förgående punkt gäller också detta, just nu när jag skriver detta och visualiserar att jag går på berg så ilar det också haha usch...

🌸

- Jag har äntligen gått och blivit ägare av min egna domän, så snart flyttar jag matildajohansson.se till en ny portal. Spännande va?! Det blir jättesmidigt för er då adressen till bloggen kommer vara detsamma bara att jag kommer skriva via en annan portal än forme och utseendet på bloggen kommer förändras.

🌸

- Under högstadietiden men framför allt mellanstadiet var jag den där tjejen i klassen som ALLTID skickade lappar på lektionerna haha. Trodde jag var såå sneaky men läraren märkte det högst troligt varje gång haha..eller?! Jag fick i vilket fall vad jag minns aldrig skit för det!!

🌸

- Mina frukost ser i princip likadan ut i en period och så äääälskar jag just den frukosten och föräter mig på den tills jag tröttnar. Då byter jag till en annan frukost och äter den varje morgon tills jag tröttnar och byter igen osv haha. I somras var det havregrynsgröt med mjölk, banan och jordnötssmör som gällde VARJE morgon. Nu är jag inne i en knäckebröd-med-ägg-period, har ätit det till frukost sen vi flyttade hit så snart vänder det väl till något annat haha!

🌸

- Detta har jag redan nämnt en gång i bloggen men nån kanske har missat det. Jag har börjat sjunga i en kör! Och det är jag SÅ glad för!! Framför allt för att äntligen får göra det jag tycker är roligast igen, och att det verkligen är hög nivå på den kreativa processen som det innebär att öva i köra i just denna kören. Men också för att jag är så stolt över att jag tog steget helt själv att komma till ett sammanhang med nya människor. Känner definitivt att sånt stärker mig!!

🌸

- Min senaste obsession är växter. Växter som inredningsdetalj hemma, sätta sticklingar i vatten, köpa nya växter, plantera de i jord, plantera om, se plantorna och sticklingarna växa....jag är hooked!! Det har gått så långt att jag börjat kika efter små sticklingar att sno på allmänna platser hahaha alltsååå!!!!

Gillar

Kommentarer