19 frågor & svar + 3 osedda bilder från arkivet

Lördag 4 Februari 23:50

Hur lång är du? 173 cm nånting.

Har du rykten efter dig? Det tror jag absolut inte :-P

Om du hade fått en dotter nu, vad skulle du döpa henne till? Oj vilken svår fråga, jag har inte funderat på det alls. Kanske konstigt eftersom jag ofta funderar över sånt som nödvändigtvis inte behöver funderas över haha. Men det här känns nästan för stort för att bara slå till med något. Rent spontant tycker jag iallafall Ella och Wilma är väldigt fina tjejnamn. Jag har en känsla av att jag vill att mina barn ska ha namn som känns mjuka när man säger dom.

Nämn tre saker på din att-göra-lista. 1. Åka med återvinningen, 2. organisera garderoben och 3. träna, varav samtliga uppskjutna från dagens till morgondagens göra-lista. Wooups haha.

Kan man vara vän med ett ex? Det finns inget ett enda svar på det, det beror helt på situation och historik. Det är möjligt, men oftast tror jag att det är det är svårt.

Studentdagen, juni 2015 <3 (det slog mig nu åter igen att jag aldrig riktigt bloggat om min studentdag...det kanske jag skulle göra!!)

Har du bra självförtroende? För mig är det verkligen en fråga om dagsform. Likaväl som jag kan känna mig superstadig och bekväm i mig själv kan jag ibland känna mig osäker och självkritisk. Utåt ser och verkar nog oftast som att jag har det, men ibland tryter både självförtroendet och självkänslan lite såklart.

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Oj, det är ju inte direkt en fråga som går i linje med vad jag brukar ta upp här i bloggen haha. Måste man välja säger jag absolut sistnämnda. Vidare diskussion av frågan och liknande ämnen sker snarare med mina vänner än i ett inlägg här hehe.. :-)

Är du nöjd över din profilbild på facebook? Ja absolut. Denna bilden har jag just nu.

Hur uppvaktar man dig? Man masserar min rygg utan att jag bett om det, delar med sig, hämtar något jag behöver när jag inte orkar hämta det själv, engagerar sig och kramar mig.<333

Vad är din absolut bästa egenskap? Frågade Martin och han var ganska snabb med att säga att min omtänksamhet är min bästa egenskap.

Haha charmig bild va! Cypern med min kärlek, Augusti 2014. Vill väldigt gärna resa utomlands snart igen...

Sämsta egenskap? Ibland är jag inte så snabbtänkt. Haha, eller, kanske "blondt" att inte vara så snabbtänkt. Men det handlar mer om att jag vid vissa tillfällen, speciellt när det har varit mycket för mig i livet en dag eller en period, att tankeverksamheten inte går per automatik som vanligt utan att jag måste stanna upp och riktigt anstränga mig för att exempelvis erinra mig om något.

Skulle du kunna ha ett distansförhållande? Eftersom jag faktiskt haft både vänskaps-distans-förhållande under 1 års tid och kärleks-distans-förhållande under ca 4 års tid så känner jag att jag är ett levande bevis för att det går. Dock har jag aldrig varit ifrån min kärlek mer än 3 veckor i sträck så jag vet inte hur det skulle vara att exempelvis bo i Usa igen och ha kvar Martin i Sverige...det hade såklart varit en helt annan grej. Men eftersom jag själv inte är helt främmande med tanken att spendera tid utomlands någon gång igen tror jag helt klart på distansförhållanden. Så länge båda parter är inställda på att försöka få det att fungera.

Har du kysst en kompis? Haha, you already know.

Favoritoutfit? Bekväma och fina vardagsoutfits!! Jeans och en basictröja e lajf.

Har du kvar klädesplagg från när du var liten? Hmm näe, men mina föräldrar har väl förmodligen det.

En liten mini Matilda hihi<3 När kan detta vara taget, 1999 kanske?

Beskriv ditt drömutseende. Idag står jag på en grund som säger att jag är fin precis som jag är vilket jag är väldigt tacksam för. Det ska alla känna för det är sanningen. Att sukta efter någons annans utseende tycker jag är oväsentligt eftersom man inte får ut ett skvatt förutom negativitet av det! Så svaret är kort och gott: när jag är mitt gladaste och sundaste jag.<3

Ge ett boktips. Äääähh. Jag önskar att jag kunde. :-/

Vad väljer du, godis eller chips? Om det är innan middagen, chips. Efter middagen, godis. En lösgodispåse med center, geisha, lys melk, vattenmelon- och banana bubs, sura skallar och mjuka kryptoniter plz.

Sämsta just nu? Att både min iphoneladdare och vantar är ute på vift haha...

Bästa just nu? Självkänslo-boosten som sitter kvar från de ovanligt många sakerna jag uträttat utanför min comfort zone denna veckan. Yay me!!!

Gillar

Kommentarer