20års-barnkalas

I fredags firade vi Madde som fyllde 20 med barnkalas. Världens roligaste tema på fest om ni frågar mig!!

Madde hade dukat så fint i sann barnkalas-anda. Och självklart nr 20 i rosa ballonger!

Det bjöds på pizza vilket var väldigt uppskattat!

En sak som var så himla rolig var att de på pizzerian hade frågat "hur många barn är det på kalaset?" så att alla säkert skulle få varsin klubba hahaha!! Lite missförstånd där men inte oss emot ;-)

Hanna, Sadida, Elin och Alexandra :-)

Efter maten vankades det tipspromenad. Några frågor om själva födelsedagsbarnet och några frågor vars rätta svar berodde på vem som vann olika tävlingar. Jag vann äta-kolasnöre-tävlingen så hade man svarat X som i Matilda på frågan så hade man rätt. Så kul!

Goa vänner!!

Älskade älskade du<3

Inget barnkalas utan outfitbilder ;-) Jag hade som jag nämnde i ett tidigare inlägg bestämt alla detaljer till min utstyrsel men hade lite problem med vad för kläder jag skulle ha på mig. Det blev till slut ett par högmidjade Levis och en vit crop top. Plus shokerhalsband, godisarm- och halsband, neonrosa nagellack, gulliga hårspännen, klister-örhängen, sick-sackbena osv. Ja ni ser :-P Nostalgi!

Älskar att se denna underbara individ glad <3

Sedan blev det efterrätt! Hade nästan glömt hur gott det är med bigpack glass, strössel och rån. Mums!

Bday kid öppnade sina presenter, här läser hon mitt och Sadidas kort där vi hade skrivit GRATIS PÅ FÖDELSEDAGEN, felstavat och med slarvliga barnsliga bokstäver haha. Hon fick en Thomas Sabo-berlock till sitt armband och en påse fylld med nostalgi-godis av oss.

När det började skymma sedan la jag undan kameran. Resten av kvällen bestod av traditionsenlig fiskedamm, några glas rosé, champagne, spel och ur högtalarna spelades en massa dängor från 90-talet och vår barndom.

Avslutar inlägget med en till bild på mig och min favorit. Blir så glad av denna bilden.TACK för en otroligt rolig fest Madeleine<3

Gillar

Kommentarer