22

När jag var liten och kollade på en person som var i tjugoårsåldern, då såg jag en vuxen individ. Då har man har koll på vad man "håller på med" och har liksom landat i ens kall här på planeten jorden.

Happ, så fel man ha!!! 😁😁😁 För det kan väl inte bara vara jag som är 22 år gammal och hur jag än vrider och vänder på det inte kan förstå att den där siffran är sammankopplad med mig?? 😂

För tre veckor sedan, den andra maj, var det i vilket fall min födelsedag! Såhär såg jag ut när jag var redo att traska till bussen för att jobba. Hade tur att få 10-18-passet, så jag fick en lugn och skön start på dagen.

På rasten passade jag på och njuta av solen (samt tre kulor glass!!!) vid Munksjön. Det var så härligt!

Efter jobbet mötte jag upp min pojkvän, vi gick till ett tapas-ställe här i Jönköping som heter Anna-Gretas. Det var första gången vi åt där och det var gott, speciellt rödbetorna med hevreost! Hade absolut kunnat gå dit igen men det var inte så pass gott att jag skulle prioritera ett andra besök före jag ätit mig genom min lilla lista på ställen jag vill testa.

Min kärlek 💜 Det finns många saker jag gillar honom för, en av dom är att han kan ta på en pinne maten haha....

Blev lite chokladtryfflar för honom också.

Ett glas cava till mig, och så en créme brulé men den såg mer ut än vad den smakade

Sen vandrade vi hemåt i kvällen och pratade om att det kändes precis som när man går hem från en fest tidigt en sommarmorgon. Tack livet för en härlig födelsedag!

Gillar

Kommentarer