5 svenska favoriter på Youtube

Nejmen heeej där! S O R R Y men jag låter verkligen min inspiration och ork styra hur uppdateringen ser ut här på bloggy. Som ni kanske märker? När inspirationen är framme blir det ett gäng inlägg på raken, sen kan det stå tomt ett tag....ledsen om ni lider, hehe. Men man har ju ett jobb å sköta LOL. Bloggen har blivit lite bredvid sådär när lusten faller på liksom.

MEEN hur som helst nu har jag lust att tips er om några favoriter på YouTube!! :-D Tänkte att vi kan börja med 5 st svenska Youtube-tjejer först, sedan kan jag dela med mig av ett gäng av mina utländska favoriter osv. Tycks om det? Ni kanske inte är lika besatta av att glo på klipp som jag men men det kan det ju bli ändring på inte sant ;-) Haha nämen hopppas ni hittar nån ny att subscriba till!

Har ni föresten några favoriter på youtube? Tipsa mig gärna hehe :-)
>

Helen Torsgården - Är väldigt duktig på smink utan att krångla till det. Hon gör allt ifrån tutorials som denna ovan till "testar"-videos, vloggar osv. Hennes videos med "do's and don'ts" är också väldigt intressanta och lärorika att kolla på.

Therese Lindgren - Youtube's största energiknippe, älskar energin hon strålar ut i sina klipp! Hon gör mycket skönhets-relaterade videos, testar saker, hauls med kläder, smink osv men mest gillar jag nog när hon har sina vloggveckor. Hennes videos är alltid såå proffsigt redigerade också vilket uppskattas. Dock tog jag en paus från att kolla på hennes kanal (haha) efter att jag såg en video som gjorde mig väldigt provocerad och upprörd men försöker bortse från det och underhållas av det andra hon gör.

Sasha Richardsson - En tjej som för ett tag sen flyttat till USA där hon går på high school precis som jag gjorde för några år sen, mest därför jag intresserat mig av henne på sista tiden men jag gillar hennes hauls/tags och sånt också. Hon har en väldigt söt och härlig personlighet och sunda värderingar som jag uppskattar!

Sandra Lindahl - Denna tjejens självdistans och sarkasm är på en helt ny nivå haha, älskar henne. Man märker inte av den i alla klipp men då och då säger hon så klockrena saker haha. Dock är hennes smink kanske inte riktigt i min stil men det är ändå underhållande att kolla på!

Felicia Aveklew - En jättefin tjej som är superduktig på det hon gör! Hon visar sina favoriter, låter en följa med i hennes vardag, tutorials, tags och allllt möjligt! Värt en kik!

Gillar

Kommentarer