7 random fakta om mig

Hej!! Här kommer en fortsättning på konceptet random fakta om mig,(HÄR är del 1) Och så slänger jag in lite random bilder från arkivet mellan punkterna. Jag tycker själv att det är väldigt kul att läsa sånt här på andra bloggar så varför inte? Är det nån av er som känner igen er kring något? KRAM :-)

1. Jag ogillar att ha åtsittande kläder på mig när jag äter. Så helst byter jag om till myskläder när det är dags för middag hemma med familjen haha. Har mycket lättare att njuta av måltiden då av någon anledning!

2. En gång la jag min mobil i en främlings handväska. Ja det är sant hahaha, jag höll på att stöka runt med mina väskor vid handfaten på en allmän toalett på Göteborgs centralstation och plötsligt vad min telefon borta. Efter några minuters febrilt letande bland mina saker och väskor (i tron om att jag förmodligen slarvat bort den bland alla mina grejer som man lätt gör) började jag få panik, så säger en tjej till sin kompis "akta så din mobil inte ramlar ur väskan", då var det min mobil som låg där överst i hennes väska!! Hon kunde liksom ha gått iväg med den om ingen av oss hade märkt något?? hahaha fyy..

6. 2012 när jag bodde i NY var jag väldigt "yolo" (haha det uttrycket) av mig och tog mig för mycket grejer. Bland annat fick jag för mig att jag ville casta som modell på Seventeen Magazine (?!) så då gjorde jag det vilket var en lite (för mig) ovanlig men spännande upplevelse och en gång skolkade från skolan för att stå utanför olika NYFW locations och spana på kändisar och snygga outfits haha. Åh vad jag saknar att vara så inspirerad och influerad av den staden, det är något magiskt som får en att våga göra allt och bara strunta i "tänk om.."

7. Jag är helt besatt av allt som är litet och smått och blir helt till mig när jag ser något i mini format och vill köpa det direkt haha! Liksom något som har en "normal" storlek men som kommer i liten storlek? Nu senast när jag och min kille var i mataffären så fanns det jääättesmå miniatyr-paprikor och jag gick ju i taket bokstavligt talat och tjöt av lycka haha. Martin bara suckar åt mig....jag förstår inte varför??? Vem älskar inte små saker haha??<3<3<3<33

Gillar

Kommentarer