a sunday well spent

Söndag 15 Januari 23:39

10:00 God morgon söndag! Jag vaknade lagom tidigt idag men låg kvar en ganska bra stund, kollade på lite klipp på youtube och scrollade igenom instagram och sånt där. En timme senare när klockan slog 11:00 stod jag i köket och gjorde juice och sedan var jag bara tvungen och ta en bild på min goda frukost kl 11.17. När jag fick påminnelse av telefonen att ta en bild runt 12:00 gjorde jag inget speciellt så visste jag inte vad jag skulle fota riktigt. Det fick bli en bild på min lilla konstellation i köksfönstret. Jag håller på att gro ett ekollon och hade köpt fina eucalyptuskvistar inför helgen som jag satte bland annat i en liten vas där. Love it! :-)

Vädret har varit helt fantastiskt idag så kl 12.30 var jag påklädd och färdig för en promenad i vintersolen! Fick tyvärr inte med mig M, men det var ändå skönt med lite egentid i det friska vädret och Fredagspodden i lurarna. 13:30 tog jag denna bilden över Munksjön, och efter min runda ca kl 14.30 stod jag och väntade på bussen hem. Hade varit på DinSko och hämtat skor i rätt storlek och andra modeller då jag behövde byta ett par stycken efter min vinst. (här är ett inlägg om ni inte förstår vad jag pratar om). En timme senare kl 15:30 låg jag i soffan under en filt och tinade upp medan jag kollade ifatt avsnittet av serien vi börjat följa då jag somnade ifrån när vi kollade igårkväll. (Under The Dome heter serien och jag rekommenderar den starkt hittils!) Martin stod och gjorde lunch till oss, vi åt, kollade några till avsnitt och sedan..

..kl 17:00 kände vi att det var nog serietittande (eller vem försöker jag egentligen lura haha, man får ju aldrig nog..Vi tog iallafall varsin kopp kaffe för att komma på banan igen och skrev en liten inköpslista. Åkte och handlade i mataffären och kl 19.00 stod vi redo för att köra ett benpass på gymmet! När vi var tillbaka hemma och hade duschat åt jag något väldigt otippat till middag, nämligen sill, potatis och ägg haha! En proteinbar senare låg jag i soffan igen och skrev inlägget om min slow juicer + detta inlägget. Nu är jag jättetrött så GOD NATT på er!! :-) Hoppas er söndag varit lika härlig som min!

Gillar

Kommentarer