And I don't know why, I can't keep my eyes off of youHeeeeej här va det livat med uppdatering ja! Eller ej.Har inte haft något intressant om att skriva om direkt, men det har jag nuuu vettni. Vad kan det va tänker ni säkert dåå och det ska jag säga er. Jag ska göra en lista. Och inte vilken lista som helst utan götthets-listan som lyder följande:

1.Mat. Tex den göttiga middagen min boyfriend lagade idag. "ska jag hjälpaa tee med nååt?" skrek jag från teven. "Neeej rör dig inte, stanna där du är" får jag tillbaka och några minuter senare kommer han in med värsta steken och grejer. Bra är han. Annat som är näjs är macka med jordnötssmör och banan, vaniljkesella med hallon, min hemmagjorda nyttiga chokladmuffins och grönt te som gör varandra sällskap i min magge just nu. Känner i skrivande stund hur ytterst o-intressant detta är.

Så lång va den götthetslistan. Över till inte-så-gött-listan:

1.När jag satte mig på tåget hem idag kände jag att jag börjar bli sjuk och nu ligger jag här och har pissont i hela kroppen och uttrycker hur synd det är om mig genom att dra upp iphonen, göra hundvalpsögon och posta på bloggen.

Och med det säger jag over and out hej och då.

Gillar

Kommentarer