annandag påsk & familjemiddag hemma hos oss

Igår hade vi min mamma, pappa och syster, och Martins syster, mamma och hennes man på besök. Och hör och häpna - det var första gången de träffades!!! Mina föräldrar och M's mamma alltså. Ni ba aha men det är väl fullt normalt att det kan ta några månader efter man blivit tillsammans som föräldrarna träffas? Och det kan jag hålla med om, men nu är det ju så att vi varit ihop i hela 5 år till efter sommaren (!?!?!?) sååå....det var väl lite dags hehe! 😂😂😂

Nej men eftersom vi båda bott i olika städer innan vi flyttade ihop, och jag har alltid tagit buss och tåg till honom och han alltid kört bil till mig, så har det liksom inte fallit naturligt för dom att ses genom att tex mina föräldrar kommit och hämtat mig i våra "yngre dar" eller liknande. Men nu när vi bor ihop så känns det som en naturlig och självklar grej att träffas och umgås hemma hos oss - och jag kan säga att det blev en väldigt rolig och trevlig dag 💗 Det känns som att jag mest sprang runt och fixade med mat, dricka, disk, kaffe och allt var det var - kände mig helt fokuserad på att sådant skulle funka så bra som möjligt, men att höra dom som jag har närmst hjärtat trivas och ha trevligt tillsammans var verkligen det viktigaste för mig.✨ Jag så himla tacksam.

Älskar denna bilden som Lo tog på oss medan Martin grillade. Min kärlek, trygghet och klippa💘

Maten! Vi bjöd på grillade kycklingspätt och grönsaker, ugnsrostade rotfrukter, hemgjord vitlökssås och...

..en riktig vinnar-sallad! Spenat, ruccola och lite andra salladsblad (familjemix tror jag den heter), + tomat, melon, rödlök och fetaost om man ville ha det uppepå (pricken på i:et om ni frågar mig) Himla god kombo av smaker!!

Mamma hade med sig denna söta buketten (och en litet bonsai/fikonträd som jag fick omg!!!!) och jag ställde den på bordet direkt. Och ja, vi hade student/midsommar-papp-duk på bordet, haha. Samt att vi alla satt på en hel drös olika slags stolar, vi åt med bestick från 2 olika serviser och jag vet inte vad...JO, efterrätten åts på papperstallrikar. Hehe! Märks lite att detta är vårt första boende 😁 Man har liksom inte samlat på sig alla de där sakerna man behöver vid vissa få tillfällen, eller när man plötsligt är fler än bara vi två. Dessertassietter kanske vore något att skriva upp på önskelistan...! Och en elvisp.

Efter maten, en massa prat och några rundor sällskapsspel dukade vi fram kladdkaka och glass, grädde och bananer som tillbehör. Sååå smarrigt. Jag hade en twist på vanliga kladdkakan med geisha och hackade hasselnötter vilket verkligen blev en hit. 😋 (jag använde mig av detta receptet)


Nu är påskhelgen över och jag har jobbat min första arbetsdag för veckan idag. Imorgon och på torsdag är det också jobb som gäller men på fredag är jag ledig och då åker jag till min preggo bästis och umgås skiten ur henne en heldag💕💕💕💕💕💕 Längtar ihjäl mig. Sen blir det åter till jobb hela helgen lång, ena dagen i butiken och ena som personlig assistent.

Nä nu slocknar jag, GOD NATT på er 💤

  • MAT
  • Nära Jönköping

Gillar

Kommentarer