Äntligen.

Jag imorse innan jag åkte till skolan.

Nu var även denna tisdagen över! Skönt tycker jag, för idag var ingen speciellt bra dag. Om man bortser från det långa religions-provet som gick bättre än väntat (panik-pluggade imorse, heh) så har det bara varit jobbigt i övrigt. Det var skönt att sova på busesn för att sedan komma hem och käka och bara chilla lite sen!

Efter någon timme hemma så fick jag äntligen känslan jag gått utan i flera veckor nu: Jag ville träna! Åh vilken lycka det var. Det som jag gått och går igenom har fått mig att släppa allt vad rutin heter. Motivationen och målmedvetenheten jag hållt uppe såå länge tappade jag på vägen nånstans..orkar liksom inte bry mig. Den enda träningen jag utfört var coopers testet som vi hade i skolan (3 km), som var för nån vecka sedan. Men idag minnsann, min syster följde med mig ut och cyklade brevid under de 6 kilometer jag sprang. Att ta i, känna att det känns, att svetten rinner och att det nästan smärtar i strupen av flåset..som jag saknat det.

Efter min runda tog jag en lång skön dusch, gjorde inpackning och hela den fadderullan. Skönt! Jag hoppas verkligen att jag hittat lösningen på mina sömn-problem som pågått ett tag nu. Det slog mig idag att det är ju träningen som fattats, utmattningen gör ju att man sover bättre. Aja vi får se imorgon om jag lyckats sova hela natten tills klockan ringer. Hoppas hoppas hoppas. Nu ska jag kolla idol och sedan lägga mig, kram

SKÅL för motivationen!!


Gillar

Kommentarer