året som gått - ur min kamerarulle

2016 är förbi och för att sammanfatta året som gått har jag gjort en liten årsresumé med bilderna ur min kamerarulle!!<3 Det hade blivit ett alldeles för stort projekt att sammanställa bilder tagna med kameran OCH mobilen så nu får ni se mitt år ur en ny och kanske lite mer personlig synvinkel! :-) Jag vet med mig att det är så himla roligt att ha en sån här sammanfattning att kolla tillbaka på för sig själv, för helt ärligt är jag väldigt glömsk av mig och har svårt att komma ihåg vilket vad som hände när och vilket år saker och ting ägde rum. Så nu kör vi en sammanfattning av 2016! Gör det ni också vetja, och har man inte en blogg kan man ju bara skriva en kort sammanfattning av varje månad i ett anteckningsblock man har hemma! :-)

JANUARI

Årets första månad var vad det brukar vara, en nystart, men denna gången i dubbel bemärkelse. Nytt år men också ny livssituation. Det var mitt första nyår då det inte var dags att gå tillbaka till skolbänken igen i Januari, utan istället väntade en helt annan vardag med jobb och en inkomst! Jag njöt till fullo utav att sedan ett par månader tillbaka ha möjlighet att tack vare det göra och köpa saker som gör livet härligt. :-) Inledde även året med två mål, att inte äta onyttigheter under 2 månaders tid vilket jag lyckades med och så slutade jag även dricka koffein.Två saker som verkligen bidrog till en nystart för min hälsa. Hjälpte min syster att flytta till Göteborg, gjorde om lite i mitt rum, gick mycket promenader i det fina vinterlandskapet, var en helg hos min bästavän i Helsingborg och umgicks mycket med vänner och pojkvän. Fick även årets första bild som egentligen borde varit längst upp till vänster, nyårskyssen <3

FEBRUARI

En månad jag faktiskt varken har så mycket material eller minnen ifrån. Levde på i vardagen med jobb och träning. Var hos Lo i Göteborg en helhelg fylld med bio, syskonmys och utgång. Hakade på trenden med kaktusar och kände mig väldigt nöjd över det, umgicks med gamla gänget en kväll med pizza och sällskapsspel (längst upp till höger) samt firade alla hjärtans dag i efterhand (längst upp till vänster). Och det största av allt i hela Februari: Jag bokade resan till New York!!!

MARS

Provade sommaroutfits så längtade tydligen efter sommaren (förståeligt i Mars månad haha!), firade Annie som fyllde 20 med maskerad och utgång, hade en jättebra helg i Linköping hos Tijana med världens bästa vänner och tog till slut det stora beslutet att klippa av håret! Vilket jag är SÅ glad över att jag gjorde. Även om jag kan sakna möjligheterna till olika frisyrer som långt hår innebär så ångrar jag mig inte en sekund att jag klippte kort, det kändes som jag fick en helt ny stil och började se på mig själv på ett lite nytt sätt. Så mycket en sån förändring kan göra! :-)

APRIL

Första dagen i April började med att duka fram en stor brunch för att fira mammas födelsedag, samt att gå en hel mil på store mosse med Sadida. Köpte ett par fräscha adidas sneakers inför våren, tränade, och hade ett jättehärligt och avslappnande dygn på Varbergs kurort tillsammans med mamma. Har ingen bild på det men det var även denna månaden jag gjorde världens bästa investering och kap, köpte min Canon EOS 6d<3 Spenderade månadens sista helg nere i Skåne där jag för första gången fick uppleva något man borde göra minst en gång i livet, nämligen Valborg i Lund haha! Vårkänslorna var på topp minns jag. Det är något visst med känslan man får när det äntligen börjar bli varmare i luften och grönt och fint ute. Jag älskar den känslan och det har jag gjort ända sedan jag var liten.

MAJ

Maj månad inleddes i vanlig ordning med att jag fyllde år, jag jobbade på min födelsedag och blev fint firad av alla härliga elever och lärare. Körsbärsblommorna hade börjat slå ut och då passade jag på att ta fina outfitbilder, en period i maj blev det rena högsommarvärmen ute vilket var jättehärligt, Madde fyllde 20 och bjöd till barnkalas, jag jobbade och tränade på som vanligt och sedan, den 23 maj lyfte planet mot New Yooork!!! Återförenades äntligen med Anastasia efter fyra (!) år på varsin sida om Atlanten. Här ser ni lite småglimtar från den första veckan...dans på nattklubbar, iskalla drinkar på en rooftop bar i ett stekhett New York, fest på Ana's bakgård i NJ dit precis ALLA i området kom (exakt som i en typiskt amerikans tonårsfilm haha). En av mina favoritdagar under vistelsen var helt klart när vi gick över Brooklyn Bridge, pratade om livet över varsin shake shack hamburgare och avslutade dagen med en drink på PHD rooftop bar. Jag spenderade även heldag i stan ensam då jag promenerade ändra från finanskvarteren upp till fyrtioandra gatan, och stannade till på olika ställen som jag kände för vilket jag också minns som en mycket bra dag. Hälsade på min syster som hade blivit sjuk, som också befann sig i stan med sin bästis o myste i deras lilla lilla krypin i Williamsburg. Ja jag har så många olika blandade minnen från dessa dagar...

JUNI

Det blev Juni och vi spenderade bland annat en heldag Six Flags. En annan dag var vi ute på hike med ett stort gäng då vi vandrade ute i jättefin natur och hoppade från klippor. Kontrasten mellan att ha stirrat runt på New yorks stekheta och busy gator och sedan befinna sig i den vackra naturen blev så tydlig, och jag kom till insikt att jag hur mycket jag än försöker intala mig själv att jag är en city girl, uppskattar jag naturen, frihet och äventyr kanske snäppet mer storstadspulsen. Det blev så tydligt för mig den dagen! Fortsatte min vistelse med att bland annat gå på musikal, ha grymma dagar på Manhattan fyllda med stros, shopping, central park-häng mycket annat tillsammans med både nya och gamla bekantskaper samt åka till Hoboken och ta bilder vid vattnet innan jag kramade Stacey hej då<3 Tillbaka i Sverige passade jag på att träffa saknade vänner, och sedan vankades det midsommarfirande i Smögen.

Resten av året kommer i ett annat inlägg, puss!<3

Gillar

Kommentarer