års-resumé part one


Januari
Firande in det nya året genom att käka middag någonstans i Brooklyn och dansa på öppen gata, iklädd denna outfiten.

Februari
Skippade skolan för att uppleva fashion week, och fångade en masa coolt folk däribland Jay Manuel från project runway, med kameran. Deltog även på en talangshow med ett gäng vänner.

Mars
Hittade ett nyöppnat grekiskt café med Stacey, strosade runt i central park och drack varm choklad, tvättade i laundromaten och shoppade lite fint.

April
Månaden då två underbara tjejkompisar kom till mig, vi hade två helt sjukt roliga veckor tillsammans som innehöll en massa shopping och äventyr.

Maj

Klubbade lite och träffade nytt folk från Manhattan, åkte iväg och hälsade på vänner i till DC med familjen och fick fina presenter och brev från andra sidan jorden på min sjuttonårs-dag.
Juni
Tränade en hel del både på gym och många svettiga rundor på new yorks gator, uppträdde och sjöng, pluggade som en tok och lärde mig en massa nytt, sjöng på skolans årliga graduation och grattade vänner, firade svensk midsommar på Manhattans södra udde, fick besök av svensk släkt och hade riktig kul med mina fina vänner.


Juli
Avslutade mitt år på high school, gjorde en liten dream come true och spelade in några låtar, bockade av en punkt på min bucket-list genom att springa över manhattan och brooklyn bridge med farsan, hängde med Stacey, firade fourth of july. Detta var även månaden då vi åkte på semester till underbara California och då min bästa vän kom till New york och vi träffades för första gången på ett år. Då var livet verkligen BÄST BÄST BÄST. Och slutet av Juli packade vi ihop alla våra saker och flyttade hem till Sverige igen efter ett riktigt lärorikt, kämpigt, roligt och härligt år i new york. Något jag kommer bära med mig hela livet!


TO BE CONTINUED...

Gillar

Kommentarer