års-resumé part two


Augusti
Hela denna månaden får inte ens plats i ett collage. Det var månaden som jag kom tillbaka till mina underbara vänner och spenderade därför en massa tid med dom för att kompensera för året jag var borta. Det kändes väldigt annorlunda men kul att vara tillbaka och vi hade massa fina grillkvällar, fick spontanbesök, åkte på tix fm, sov i mitt tomma hus i köket med Tijana osv. Jag köpte gymkort och jag började även skolan och lärde mig sakta men säkert livet som pendlande estetare.

September

Inledde September månad på bästa tänkbara sett genom att bli tillsammans med världens finaste kille. Livet och dagarna flöt på i underbar takt, njöt av den sista lilla värmen som fanns kvar, gick på ett par bra fester, umgicks med Martin, var i skolan, lärde känna alla estetare och mina tjejer som nu står mig jättenära. Kände verkligen hur rätt jag hade hamnat.

Oktober
Oktober bestod mycket av skola, vänner, plugg och pojkvännen. Var i Malmö hos kusinerna och umgicks med dem, shoppade en hel del, sparkade på höstlöv och hade behövliga fikor med bästisarna.


November
Gick på höstlov och var på tre halloweenfester, hade en lite svacka som fick mig att skriva många dagbokssidor och även lite här på bloggen, tränade på som attan, bakade pepparkakor, pussades och åkte ner till skåne och spenderade en lång undebrar må-bra-helg med Malin.

Gillar

Kommentarer