At work

Hej hej! Tänkte uppdatera er med lite random punkter om vad som hänt och vad jag gjort, tänkt på osv de senaste dagarna!

- Igår hade jag en ledig dag men kl 1 så ringdes jag in till jobbet vilket kändes lite motigt då jag har mycket att förbereda inför min resa och hade tänkt avlägga hela dagen till det. Men som tur var blev det bara några timmar så det gjorde inte så mycket.

- Jag slängde ihop en jättegod sallad på tonfisk, brurksallad, tomat, gurka, paprika avokado, rödlök, fetaost, cous cous, ägg (tror jag fick med allt haha) igår till middag och det var såå gott. Blir så glad att nyttigt kan vara så gott haha!

- Om 6 dagar befinner jag mig i USA och det har ännu inte riktigt landat hos mig trots att packning av resväskan står påbörjad i mitt rum och det i princip är det enda jag går runt och tänker på atm.

- Jag har haft mycket ångest kring den närmsta framtiden, vad jag vill göra, vilken ordning och när den senaste tiden..men nu tror jag att jag börjar känna att det är okej att "stanna kvar" där jag är just nu i livet och fortsätta jobba åtminstone några månader till .

- När jag är iväg nu i 2 veckor snart så kommer det komma upp en del tidsinställda inlägg här och för att ni inte ska tycka att det är konstigt att jag sitter och lägger massa jobb på bloggen på min semester så har jag nämnt i de inläggen att de är tidsinställda haha. :-P

- Jag har haft problem med min svanskota i upp emot ett halvår nu och gått till både läkare och sjukgymnast utan att jag känner vidare förbättring...har fått så många olika bud på vad det är men nu är rädd att jag har någon cysta eller något...dock vill imon vårdcentral inte röntga eller ta ärendet vidare så jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt...

- Jag är väldigt tacksam att jag slipper det här med pollenallergi, för har förstått att det är väldigt besvärligt så här års...


- På lördag ska jag träffa en "gammal vän" för att prata om ett litet samarbete jag och han ska göra mellan hans företag och mig i och med min NY-vistelse. Så kul!

-Nu är min rast på jobbet slut så jag måste återgå till arbetet, hej sålänge!

Gillar

Kommentarer