AW16 fabric trends


Inlägget innehåller adlinks :-)

Då var det dags för lite trendspaning ;-) Jag är långt ifrån en modeguru men jag tycker det är väldigt roligt med kläder och trender. Kommer det ett mode som faller mig i smaken så snappar jag gärna upp det och lägger till i min stil. Och nu istället för att sikta styret mot ett visst specifikt SLAGS plagg som är inne nu men kanske ute nästa säsong så ska vi nu tänka i MATERIAL. (I detta inlägget alltså, ni gör ju hur ni vill haha.) Nu när jag inför AW16 fått lite hum om vad som kommer vara hett så har jag blivit helt hooked på 3 olika material som jag är väldigt sugen på att skaffa mig några fina bra basplagg i. Let me show you:


SAMMET
Tydligen är sammet inte ett material vi endast skymtar i skenet av julgransbelysningen längre! Haha :-P Inte mig emot! Innan jag visste om denna trenden hade det dock känts väldigt lustigt att dra på sig en röd sammets-kjol i November. Men när man tänker efter så känns det ändå väldigt höstigt och jag bara tackar och tar emot för ytterligare ett trevligt material att jobba med. Dock är jag inte den som går loco och köper mig ett set med kavaj och byxa. Men nr 3 och något liknande nr 5 vill jag gärna ha. Och en choker i sammet ska jag absolut skicka hem.


1. Set byxor HÄR kavaj HÄR / 2. Klänning HÄR / 3. Basker HÄR / 4. Långärmad HÄR / 5. Singlet HÄR / 6. Choker HÄR / 7. Top HÄR / 8. Ryggsäck HÄR / 9. Kjol HÄR. / YSL väskan finns HÄR


SKINN
Något jag vill hitta är de perfekta skinnbyxorna. Med fördel faux! Men jag vet inte om fakes skinn andas? Återstår att se. Hur som helst, här har jag raddat upp ett helt gäng skinnbyxor och två snygga kjolar i båda äkta och fake skinn. Har blivit helt hooked på tanken av detta material som möter en stickad tröja och/eller en crisp vit oversize skjorta + ett par fräscha vita sneakers eller svarta converse. En jeansskjorta kanske skulle passa till också? Så snyggt!!


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR


SILKE
Eller heter det satin? Även här förespråkar jag att välja plagg i "fake" (?) silke (?) så inga stackars larver kommit till skada för att producera plagget. I vilket fall, här snackar vi byxa, linne, skjorta, blus, allt! Jag är nog faktiskt även den som kommer falla för pyjamastrenden om jag hittar en som jag tycker sitter bra. Annars får det bli en fin basic blus. Är även så himla sugen på ett fint linne med smala axelband i detta materialet, nr 5 från Daisy Grace är verkligen det perfekta men isåfall får plånboken sig en liten ansträngning...Det finns i färgerna raspberry, taupe (↓), svart (som ni skymtar i nr 9 i översta kollaget) samt vitt.
1. Top HÄR Byxor HÄR / 2. Skjortor HÄR / 3. Pyjamasskjorta HÄR / 4. Nattlinne HÄR / 5. Singlet HÄR
/ 6. Scarf HÄR

Gillar

Kommentarer