basics

Har gjort lite bra inköp till basic-garderoben på sistone. Känner verkligen att det är något jag behöver och vill satsa mer på, simpla och bra grundplagg som alltid funkar. Det största misstaget man kan göra när man planerar sin garderob samt är ute och shoppar är att man köper massa olika random plagg som inte alls funkar tillsammans...jag har i perioder tenderat att göra just det. Så därför ska jag försöka att bygga upp en bättre basgarderob från och med nu. :-)

Mina ledord är följande:

1. Det måste vara bekvämt. Du ska trivas i plagget!! Är du ens i närheten av att tänka tanken att du kan "fixa" plagget på ngt sätt exempelvis om en klänning egeeentligen är för kort, eller en top vars ringning inte riiiktigt är sådär perfekt som du tänkt dig när då såg den på hemsidan eller i affären, stanna upp o tänk! Tänk efter och inse att det är bättre att skicka tillbaka/låta bli ett plagg som inte är bekvämt eller inte faller bra och istället lägga dem pengarna på ett plagg som verkligen är BRA och som du trivs i.

2. Fungerar plagget med mycket? Tex "kan jag använda detta linnet till både byxor/kjol? En top som exempelvis endast funkar tillsamamns med ett par specifika shorts är kanske inte det bästa köpet. Visst behöver man dessa "udda" plaggen som bara funkar med vissa andra plagg men det är när det blir för mkt sånt som det blir svårt att sätta ihop outfits när man står där och gräver i garderoben.

3. Att kunna använda plagget både för festliga tillfällen och till vardags är ju också ett plus!

Grå kjol i jäätteskönt material, kolla hur fint den sitter på HÄR. Finns även i svart HÄR

Svart highneck klänning, lär bli perfekt till höstens utgångar exempelvis. HÄR hittar ni den. Även DETTA är en riktig bra-att-ha basic klänning som finns i fleera färger. :-)

Gråmelerad basic tshirt från NEWLOOK, köpt HÄR. Finns även i vitt (!) HÄR

Lite kortare svart top. Älskar denna ringning som är inne nu. Från GinaTricot HÄR. Finns liknande fast åtsittande HÄR

Omlott-toppar i både laxrosa och svart för jag inte kunde bestämma mig vilken jag gillade mest hehe. Finns HÄR och HÄR!

Gillar

Kommentarer