Bästa Långhelgen.Berry pardey // Grillning i lördags // Jag borstar tänderna lol


Loveee♥
Bloggade ju i lördags och uppdaterade lite om långhelgen men sen åkte jag till Martin igen och långhelgen blev ännu bättre än den redan var. Vi kollade massa dating in the dark haha, nya favoriten efter att vi kollat slut på alla date med mig-avsnitt. Spelade skräckspel, hoppade studdsmatta och tog massa ariplane-bilder ↑ hihii, myste, cyklade till konsum o handlade grill-mat, grillade kött och marschmellows och gjorde supergoda potatisklyftor och grejeer, jaa och bara allmänt tog det lugnt och hade kul som bara vi kan :)

Nu är det dessvärre måndag igen haha känns som att jag alltid skriver så. Det enda jag vill ha nu är helg igen, för på fredag åker vi till Malin i Hgb där vi ska spedera helgen, fira henne, festa och såna saker. Myyssepys!
Nu ska jag sova, har prov i mitt huvudinstrument (sång) imorgon så måste vila rösten haha trooo. Nej men jag är pissnervös inför det, ska sjunga 3 låtar inför massa sångpedagoger. Kommer spy hehe. Puss och kram sålänge! PS lägg till mig på vine haahahaha nya favorit appen!! Sök på Matilda Johansson. Varning för konstiga posts haha love!Gillar

Kommentarer