~ Beauty Essentials

Som ni vet så åker jag till Bosnienoch sedan vidare till Kroatien om en vecka! Ska bli sååååå underbart. Längtar så jag dör haha! Men hur som helst, jag var med mamma och köpte lite nödvändigheter till resan förut, så tänkte visa er!

Spf 12 och 50+ från Hawaiian Tropic. Jag tänkte börja med 50+ och sedan köpa ett mellanting där nere och sedan fortsätta med 12 och tanning oil. // Aloe gel som jag tänkte använda om jag bränner mig // Tanning oil med spf 15 // Vääärldens godaste exotic coconut after sun (nej jag har inte smakat haahhh) även den från HT.

Den luktar verkligen supergott och får mig att längta till varmare breddgrader redan nu! Love love loveee dizzz oneeee.

Sedan införskaffade jag lite andra grejer som jag behöver inför resan; Ett raklödder i mini-format, blir bara jobbigt om jag ska ta med full size i alla produkter. // Bästa ansiktsrengöringen i världshistorien från Nivea, jag har alltid användt massa olika produkter men nu när mitt ansikte har ordnat upp sig och jag knappt aldrig har finnar längre så kör jag bara med denna och det funkar toppen. // Nytt hårspray från Fructis som jag aldrig provat men det kostade bara 29,90 så det fick slinka ner också. // Sedan (my new addiction) Läkerol! Superbra när sötsuget smyger fram och man inte vill trycka i sig en påse lösgodis haha. + favoritandkrämen som bleker tänderna.

Gillar

Kommentarer