bilder från min student & tips på studentklänningar

5/6/2017 💙💛

Detta blir väl något utav det "officiella" inlägget om min student, eftersom jag faktiskt inte gjort något dedikerat inlägg om den stora dagen tidigare. Jag vet inte hur det kom sig, men det var (såklart) otroligt mycket som hände runt den tiden för snart 2 år sedan, och jag kände (och känner fortfarande) att inga ord i världen skulle vara tillräckliga för att kunna ge en rättvis och verklighetsenlig beskrivning av min studentdag. Den var helt enkelt rakt igenom magisk. Världens roligaste dag. Jag ser fortfarande det som en av de bästa dagarna i mitt liv hittills.

Låten som jag klistrade in längst upp i detta inlägg är en låt som jag i evigheters evighet kommer förknippa med den femte juni tvåtusenfemton, då det var låten jag och några underbara personer från min klass dag ut och dag in repade för att sedan på den stora dagen, stå på skolcafeterians scen och framföra den inför alla avgångsklasser. Tänk att jag fick äran att sjunga den allra sista låten, innan vi alla rörde oss mot skolans entré för att springa ut ur skolan en gång för alla. Vilken stämning det var, jag njöt verkligen av varje sekund. Av uppträdandet, men också hela dagen som bestod av så många minnesvärda stunder. En fantastiskt rolig, trevlig och mysig champagnefrukost med klassen, känslan av befinna mitt i den dagen med min vita klänning och mössan på huvudet som vi längtat efter så länge, min fina mottaggning hemma i villan där jag växte upp, och inte allra minst: att få springa ut till "friheten", mina föräldrar och familj, bästa vänner och pojkvän, med så mycket känslor i kroppen. Stolthet och lättnad, lycka och tacksamhet.

Nu tänkte jag tipsa om lite klänningar till er som tar studenten iår! 😁 Alla 5 är från märket Chiara Forthi som säljs på Bubbleroom, precis som klänningen jag hade på mig när jag tog studenten. Jag såg att just den klänningen har kommit in på hemsidan även iår! Så vill ni ha en likadan finns den att klicka hem HÄR !

Jag kommer ihåg hur nöjd jag var över mitt val av klänning, då den enligt mig hade perfekt längd, en jättefin lite urringad rygg med en rosett nedtill, och så är den i ett väldigt mjukt och bekvämt spetstyg. Dessutom i en modell som jag alltid trivs i, lite "skater"modell, när tyget faller från midjan. Som ni förstår trivdes jag jättebra i min klädsel, vilket jag tror är den viktigaste aspekten när man väljer outfit till studenten eller vilken stor dag/tillfälle som helst egentligen. Man ska inte behöva fokusera på att något sitter dåligt eller obekvämt, utan bara kunna njuta av dagen!!! Tänk på det när ni väljer skor också, brukar man inte ha klackar så kanske det inte är den bästa idén att satsa på det på sin studentdag heller!

💙1. Elissa klänning HÄR 💙 2. Paris Lace klänning HÄR 💙

Ralph Lauren sko HÄR ✨ Ted Baker sko HÄR ✨ Michael Kors sko HÄR (annonslänkar)

💛 3. Celinne klänning HÄR 💛 4. Principessa klänning HÄR 💛 5. Princess klänning HÄR 💛

Gillar

Kommentarer