Bråvalla2015

Nu är det över en månad sedan vi spenderade tre riktigt grymma och fartfyllda dygn på Bråvallafestivalen i Norrköping...och jag känner att en del av dessa dagar borde bli förevigade här i bloggisen. Så nu får jag lov och säga en sak: bättre sent än aldrig!!! ;-PPP

Här kommer ett urval av bilderna jag tog med min kamera. Jag har desto fler mobilbilder då det ofta känns mycket smidigare och lättare till hands att fota med den. Dessutom tenderar man ju att glömma bort fotandet mitt i allt under såna här sammanhang. Så det är många grymma stunder som endast lever kvar i minnet!

Artisterna vi bockade av: Deadmau5, Aronchupa, Echosmith, Maskinen, Rebecca&Fiona, Steve Aoki, Robbie Williams, All Time Low, Dada Life, Emelie Sandé, Milky Chance, Ola Salo, R3hab, Seinabo Sey, Lunde Bros, Zara Larssson, Major Lazer, Nause, Norlie&KKV, Robin Schultz, Calvin Harris. Enligt mig levererade Steve Aoki, Robbie Williams och Dada life nog allra bäst.

Min syster och några av hennes vänner.

...satt på axlar!!! En av mina favoritsysslor från och med nu haha. Man känner en sådan frihetskänsla av att vara en hel kropp längre än alla andra.

En annan dag såg jag All Time Low, som är min systers favoritband och även jag har börjat digga dom en hel del iochmed att man får höra deras musik en hel del här hemma. Där träffade jag även på...

...mina föräldrar!!! De var på festivalen under en dag för att se några få spelningar som de har riktat in sig på. Mina sötisar till päron

Med bästis på Norlie & KKV's spelning!

Träffade helt oväntat på dessa fina tre vänner från skolan!!

Ola Salos spelning. Kollade inte på hela hans uppträdande men det jag såg imponerades jag av. Började gilla han och hans musik efter programmer så mycket bättre som han medverkade i förra säsongen.

Min vackraste vän.

Jag.

Häng och påfyllning vid vårt camp. Ett riktigt bra tips när man ska på Bråvalla är (om man tänkt att bo utanför festivalen i en lägenhet eller hotell som vi gjorde) att köpa camping till och ha ett tält med ombyte, mat, dricka osv i på området. Blir en väldigt mycket bekvämare vistelse då!

Första spelningen sista festivaldagen: Zara Larsson!!

Groupie med ordningsvakter kan ju vara kul.

Tycker denna bilden är så vacker och härlig på något sätt.

Festivalens finalspelning var Calvin Harris, som förmodligen var den mest maxade spelningen under helgen. Det var liksom KÖ in på områden från campingen för att alla skulle in samtdigt. Jag hade bestämt att hela vårt sällskap skulle börja dra oss inåt en halvtimme innan Calvin började och trodde att vi då skulle komma ganska långt fram ändå. Det kunde jag ju glömma insåg man sen. ALLA var ju där haha.

Dessa fyrverkerier knöt ihop hela festival-påsen. See you next year Bråvalla!!!

Gillar