But It's Killing Me To See You Go After All This Time

Hej på er! Jag sitter här i sängen efter att ha ätit varma mackor och te med mammi och pappi, och ska väl sätta på ett avsnitt prison break att försöka somna till strax. Det har blivit min teknik, att kolla på serier och somna till det för då slipper jag tänka när jag ska sova. Det är allt ofta som jobbigast, då man är helt ensam och allt är tyst.

Men iallafall, först tänkte jag ta tag i detta och blogga lite granna. Kollade igenom mina bilder på mobilen och märkte att jag faktiskt tagit lite bilder som jag kan använda att blogga med trots allt. Jag har inte varit så pigg på något över huvud taget de senaste... vad livet kan göra med en alltså, det är konstigt.

Här kommer iallafall ett gäng med bilder från min mobil:

Förra helgen då det var Värnamo-dagarna. Kämpade mig igenom helgen och allt vad det betydde, tvingade mig ut med vännerna och hängde i öl-tälten bland musik och fulla glada människor. Spenderade även så många timmar som jag kunde tillsammans med min bestie.

Fick lite boost från andra sidan atlanten innan jag skulle jobba. Vilka människor det finns.

Lagade lite sushi en kväll tillsammans med mamma.

Gotta lovee new stuff. Vad det är skönt att skaffa sig nya och fräscha basic-saker. Jag och mamma var ute en eftermiddag efter skolan och köpte en massa nytt skolmaterial och träningskläder åt mig. Det blir ju så mycket roligare med skolan när man håller sig organiserad, och roligare med träning och idrott i skolan när man har kläder man trivs i!

Och så lite mor och dotter-fika på det.

Sedan hoppar vi fleera dagar framåt, till igår kväll då det vankades ekonomi-fest!

Lagade tacos och förfestade tillsammans med mina girls från klassen. Mina fina goa tjejer!

Det togs inte så många acceptabla bilder på plats, men vi dansade och dansade och dansade och vrålade och vrålade lite till ända tills kroppen sa emot haha. Väldigt bra kväll enligt mig faktiskt!

Dagen efter-food idag med sis på stures. Det satt fint efter lite shopping! (hittade jordens bästa svarta tighta byxor och lite annat smått och gott)

Oooch så lite från idag! Det blev en väldigt trevlig och mysig kväll tillsammans med "gamla" gänget.

// Matilda

Gillar

Kommentarer