Christmas time

Nu har jag en stund över att blogga om de senaste dagarna och lägga upp ett par bilder. Julafton, juldagen och annandagen har gått till att umgås med familj och släkt, ätit massor av god mat och haft det mysigt. Idag har jag även hunnit med att åka iväg lite ensam för att kolla på mellandagsrean, vilket var både hektiskt men ändå skönt att gå runt med podcasts i öronen och fynda lite.

Julaftons morgon började enligt tradition med att hela familjen sätter sig i soffan i vardagsrummet och jag och syster plockar ner våra stockings från kakelugnen.

Ett av de två paketen som låg i min strumpa innehöll något som jag önskat mig länge, Mac's pro longwear concealer. ÅH!

Sedan julfrukost. Julskinkan är det bästa, jag typ föräter mig på det tillsammans med mammas goda hemmagjorda senap dagarna kring jul haha.

Mina fina föräldrar. Mamma var inte helt nöjd med denna bilden men jag ville ju ha någon bild på dem iallafall<3

Woa, julbordet i prästgården hemma hos min farbror.

Det blir mycket matbilder hehe. Några timmar senare dukades julgodiset fram.

Den fina julgranen. Här hade bara Lena och jag lagt fram våra julklappar än så länge.

Farfar och farmor<3

Kusin Thomas, Malin och pappa snackar New york

Rimmet som jag och Evelina knåpade ihop till mamma och pappa. Det var en väggalmenacka med familjebilder innanför pappret, visst var vårt rim grymt? ;-)) Jag blir alltid så fnissig när det är dags för någon att läsa mina rim bara för att jag är såå nöjd haha. Samma sak när Martin fick sin klapp och rim av mig. NÖRD japp!

Jag fick mycket fint som jag omsorgsfullt hade önskat mig, detta peketet innehöll en svart vardagsklänning från nelly.com. Tack tomten!

Juldagen: kalkonmiddag hos farmor och farfar:

:

Kusin Jenny och jag

Juldagens kväll fortsatte vi att umgås hemma hos oss, åt gröt och skinkmackor:

Hoppas ni haft en fin jul! KRAM

Gillar