Dagens planer ★

Onsdag 19 Januari 12:14

Ekis växer så det knakar...

Hej på er och god förmiddag! Jag sitter i skrivande stund nyduschad och äter knäckebröd med ägg och dricker en kopp svartvinbärsté.<3 Jag har varit vaken sedan 9 men har sedan dess hållt på och fixat med lite med olika saker här hemma + duschat så det fick bli en sen frukost idag! Idag är jag ledig, har jobbat kväll måndag och tisdag vilket betyder att jag i princip kommit hem när Martin sover och att han stigit upp till jobbet när jag fortfarande ligger och sover två dagar i rad. Men ikväll har vi en helkväll tillsammans hemma igen, ser fram emot det :-) Även om man inte gör något speciellt eller om man rent av håller på med sina egna saker och inte pratar på en hel timme (t.ex jag pillar med inredning eller datorn och han spelar x-box, classic haha) så är det bara mysigt att vara i samma närvaro.

↑ Dagens frukost.

Anyway! Idag har jag en del på schemat, och tänkte varför inte dela med mig av dagens planer här! Allt detta ska jag försöka hinna med idag:

★ Fixa lite smågrejer hemma: - starta diskmaskinen, - fullständig-göra inköpslistan för mataffären, - mäta mina 2 små-vaser som jag hoppas kunna pyssla ihop till egna versioner av klong's vas "äng", spännande va?! (check!) Ska även vika en tvätt.

★ Duscha och tvätta håret. (check!)

★ Äta frukost. (check!)

★ Göra mig i ordning och åka till Arbetsförmedlingen.

★ Köpa några fina tulpaner till min nya vas som jag vann i helgen! :-D

★ Handla i mataffären. På inköpslistan står bland annat antikljus, ägg, trosskydd, impregnering och potatis. Skoj va? ;-P

★ Laga och äta sen lunch. Det blir nog rester från söndagens "storkok" aka spaghetti och köttfärsås.

★ Köpa/ladda ner/uppdatera mitt skrivprogram till datorn och förbättra mitt CV + söka 4 st tjänster som jag kollat in.

★ Träna på gymmet, kondition + den muskelgrupp jag känner för när jag kommer dit.

★ Förbereda några blogginlägg, om jag orkar, har tid och känner mig inspirerad!

★ Lugn kväll hemma, äta tortellini!

↑ Avslutar med att visa denna jättefina tulpanvasen som jag vann i helgen<3 Hörs senare!!

Gillar

Kommentarer