De Tre Senaste Dagarna

I Onsdags. Köpte två nya grymma topar från H&M (den orangea ser ni på översta bilden) och gjorde iordning picknik-mat med Sandra som vi käkade i solen nere i Apla. Riktigt härligt dag!! Värmen får gärna ta och hålla i sig nu om jag får bestämma.

Spenderade även kvällen och natten med Sandra, vi satt ute på hennes altan ett bra tag och åt och drack gott med hög musik och trevligt sällskap!

Nationaldagen. Städade och jobbade och framåt kvällen mötte jag upp Martin, hängde hemma hos mig ett tag för att sedan cykla iväg till Philip där det vankades grillkväll med ett gäng goa vänner! Vi grillade, kastade pil, spelade volleyboll och blev uppkäkade av sommarens första mygg.

Idag. Vaknade upp brevid my love runt 10, åt nybakta scones som mamma stått och bakat när vi sov och sedan gick vi ut i solen och hjälpte till att räfsa hela gräsmattan på mossa. Pappa hade hyrt någon maskin som drar upp all mossa och gud vad det kom upp mycket! Det på bilden där uppe är inte ens hälften haha. Vi höll på ett riktigt bra tag och varvade det med solning på studdsmattan. Resten av dagen kollade vi på film, var i stan där Martin bytte ett par jeans och så promenerade vi runt i det fina vädret.

Gillar

Kommentarer