DON'T WAKE ME UP

Heeejsan! Sitter på tåget påväg hem från Martin just nuuu, typ bara på måndagar och på tåget påväg hem från honom som jag uppdaterar typ haha. Sorry för det!! Men AJA. Åkte till Martin igår eftermiddag efter jag hade varit och tränat (two days in row boyaa!) när jag kom fram så låg det snö på marken och det var sjuukligt kallt haha vinter typ!! Mötte up my love, o så gick vi och köpte mörk choklad som vi åt ihopkurade framför vääärldens hemskaste film. Alltså verkligen, den var så sjuk att jag var på vippen att börja lipa haha. Martin bara skrattade åt mig men vet att han tyckte den va läskig också. Buää! Så se "Woman in black" om ni vill dö + ha en anledning att sitta riktigt nära pojkvännen eller vem ni nu kollar med. Hihi! Sen idag har vi bara chillat galet, myst och lagat lite mat tillsammans. Och ätit det då såklart! Gottgott blev det :)

Hmmm what else...När jag är framme ska jag hem, byta om och sen dra på dubbel pass på gymmet och ikväll blir det förmodligen att träffa mina tjejor. Resten av veckan ser ganska asmycket awesome ut med. Ååhh älskar att ha looov!

Checka in min senaste shopping btw, bästa drickan som är på specialpris på pressbyrån just nu. Man får ju passa pååå liksom!?

Gillar

Kommentarer