+

Heej på er. Hoppas allt är bra med er?? :-)

Med mig är det helt okej, jag känner ändå att jag är stabil trots allt som "händer" och allt som ska bli gjort innan jul. Det är fullt med massa grejer i skolan att göra och saker som är inbokade. Har olyckligtvis snuddat vid känslan av jag bara vill att tiden ska spolas fram så att ångesten inför skolarbeten, julklapparna, julen och nyår bara ska vara över så att jag kan få börja på ett nytt blad. Men jag har inte låtit mig själv gräva ner mig i den känslan allt för mycket, för i själva verket är detta livet. Jag vill sluta "wait for friday" och isället göra det bästa man kan av nuet ALLA situationer och lägen, hur dålig period man än är inne i. Tips på mindfullness kurs någon? Haha.

Igår eftermiddag när jag satt och pluggade kände jag ögonlocken stretade emot så jag gav mig tillåtelse att ta en nap som skulle vara i MAX 30 min, jag satte klockan...men det blev att jag vaknade 4 timmar senare...hmm snacka om att man är utmattad. Vart alldeles förvirrad när jag vaknade och trodde det var morgon ett bra tag och att jag skulle till skolan trots att jag kollade klockan och den var närmrare 23.00 haha.

Det gäller att bita ihop. Det är jag van vid nu. Det känns lite bättre när jag tänker på att det bara är 10 dagar kvar till jag går på jullov och jag kan slappna av på riktigt. Tills dess är det bara att do what has to be done och försöka tänka positiva tankar. Så himla klyschigt men viktigt. Ska boka in in massage till dagarna innan jul, baka allt som jag vill baka med mami, ta mig tid att slå in julklappar och pyssla med det, göra det fint i rummet och göra alla andra mysiga förberedelser som jag alltid gör med familjen. Välbehövligt.

Ne men nu ska väl jag sluta skriva här och fortsätta på min uppsats i filosofi. Bye for now

<

Gillar

Kommentarer