En belöning

Förra året i November bestämde jag mig för att ta tag i min träning på riktigt igen. Jag hade varit inne i en lång oaktiv period och till slut kände jag bara nej nu får det vara nog. Jag behövde komma igång igen! Så för att motivera mig själv tog jag ett A4 och skrev ner ett litet avtal med mig själv. Belöningen blev att beställa ett flak Nocco BCAA och en ask proteinbars efter att jag hade tränat 10 st pass på gymmet. I början gick det ganska segt, avverkade inte sådär jättemånga pass..men i Söndags kunde jag äntligen kryssa över #10!! Klickade mig in på Gymgrossisten och Iherb samma dag och klickade hem mina små belöningar hehe. Så gött!

Att sätta upp ett mål med en belöning i slutändan tror jag är väldigt viktigt för att hålla motivationen uppe till träningen, eller vad som helst i livet egentligen. Långsiktigt som kortsiktigt. Kanske att man lovar sig själv att få köpa något fint klädesplagg man varit sugen på länge efter att man skrivit klart ett stort arbete eller planera att äta något extra gott i slutet av en tuff arbetsvecka! Det jobbiga känns plötsligt snäppet goare att ta sig i genom när man har en liten morot trust me! ;-D

YAAS! Hehe ni ser ju att det gick lite segt i början, pass nummer 4 körde jag i mitten på December...en månad senare köttade jag mig igenom de sista 6 passen!

/

Jag har inte testat alla NOCCO men av de jag testat tycker jag helt klart att Citrus/fläder är godast. Väldigt fräsch och gott med kolsyra. Inget socker och inget koffein, perfekt för mig som slutat med båda delar.

Nu känner jag mig redo att fortsätta hålla igång och känna att pengarna jag lagt på gymkortet går till nåt vettigt HAHA..!

Bye for noowww!

Gillar

Kommentarer