En dag i Tallinn

Efter en kväll och natt spenderad till havs klev vi i lördags i land i ett blåsigt och tiogradigt Tallinn.

Jag fotade inte hela dagen men en del bilder har jag ändå att visa er :-) Vi promenerade, kollade kartan, fotade och traskade vidare till..

..detta fina område :-)

Hela goa gänget minus mig bakom kameran och Caroline som satt på flyget på väg till oss :-P

Promenerade ännu mer...

Gamla stan..

Vi kollade in ett x antal olika hus och byggnader att checka av från turis-javisst-listan. Bland annat denna fina kyrkan och torget med dessa fina färgglada hus som tydligen ska vara en ikonisk vy för staden.

Det var otroligt kyligt i Tallinn och vi tröttnade tyvärr ganska snabbt på själva staden, så det var fantastiskt skönt att slå sig ner på det här mysiga fiket för att dricka kaffe. Vi satt här en bra stund, tinade upp, drack cappucino och varm choklad och bara pratade. Mys!

Caféts inredning var väldigt speciell men så mysigt. Nästan som att man var i en grotta då taken var ojämna och steniga.

Vi spenderade även en del tid i butiker och jag hittade världens mest perfeka ryggsäck inne på herravdelningen Zara som jag kan visa upp i ett annat inlägg. :-)

Ungefär så såg vår dag i Tallin ut, som följdes av en snabb tupplur i våra hyttar innan en lördagskväll på båten bestående av lite taxfreeshopping, middag och fest hela natten lång. Tack för en jätterolig helg världens bästa vänner<3

Gillar

Kommentarer