En helg helt i min smak

En helg i Linköping som bjöd på det mesta!!

Hej bloggy! Sitter för närvarande i träningskläder och smälter frukosten - snart dags för dagens pass! Har börjat på ett 30 dagars kost- och tränings-schema från Forever Living. Så taggad! Ska göra ett separat inlägg om det efter detta!

Bilderna ovan är från helgen - typ då jag har tid att fota eller ja det är typ då jag har något att fota över huvud taget...iallafall när jag är ledig och hittar på något! Älskar att jag far och flänger mellan olika städer så fort jag kan. Trivs med det! Och jag är så tacksam att jag har vänner lite var stans nu för tiden, det är så roligt att komma och hälsa på, upptäcka nya städer och se lite nytt. Bäst är det!

Vi rullade upp mot Linköping i fredags, jag var ledig hela dagen så jag slapp stressen utan tog det lugnt hela förmddagen innan vi for. Så skönt! Standard scenario i mitt liv atm annars att stressa iväg efter jobbet en fredagskväll....så det var gött! Väl framme blev det matshopping inför helgen, matlagning, middag och gött häng. Även ett glas vin hos Jennifer och Jesper. Lördagen bestod av stros på stan och en nervös Matilda på grund av vad som väntade kl 13. De svartvita selfiesarna ovan förklarar varför ;-) Attraktionslagen, om den nu funkar, har gjort sitt...och jag hoppas detta kommer utvecklas till mer samarbete och framtida projekt. Yeey<3 På kvällen samlades vi upp igen för middag på Beer and Burger, följt av Mello och förfest hos Tijana och Simon. Sedan utgång på det! Hade sååå kul haha. Älskar lyckade utgångar! Söndagen kickade vi igång med en traditionsenlig brunch på Cioccolata. Satt läänge och åt och bara pratade. Bästa!

Gillar

Kommentarer