en historisk morgon...

Som jag skrev på twitter tidigare imorse: "Vänta, detta är nog bara en mardröm, vi går och lägger oss igen så är Hilary president när vi vaknar okej?"...

Alltså vad är världen påväg kan man undra. Idag steg jag upp kl 06.00 och bänkade mig direkt i soffan för att följa tv4as sändning av presidentvalets avgörande timmar..jag har inte varit superengagerad under valperioden och därför inte följt debatterna och kampanjerna så noga utan bara haft koll på det stora hela, men för mig kändes det väldigt viktigt att följa händelseförloppet och det slutgiltiga resultatet live imorse..(Ett stort cred till Marcus Oscarsson som förklarar allt så pedagogiskt och bra!!!)

Men aldrig hade jag trott att resultatet skulle bli som det blev idag...både på grund av vad opinionsmätningarna har visat, men också på grund av en känsla jag haft, Donald Trump med alla de vidriga åsikter han gett uttryck för kan ju bara inte bli president. Men så är det nu och jag känner mig både ledsen och chockad och hoppas innerligt att detta inte kommer innebära allt för förödande konsekvenser för Usa och resten av världen de 4 kommande åren.

Men nog om presidentvalet...(rekommenderar starkt att kolla på tv4as klipp HÄR) Update just nu: Jag har vikt in tvätt i garderoben och fixat med en retur av kläder som inte passade osv och nu ska jag göra mig i ordning, käka lunch och sedan åka på ett kort jobbmöte. Sedan i eftermiddag vill jag få in en promenad och kanske lite hemmaträning. Det blir härligt, vi hörs sen :-)

Gillar

Kommentarer