en juice om dagen...

Söndag 15 Januari 22:23

...är bra för immunförsvaret! Hehe ;-)

Go' kväll på er! ♥ Jag har precis lagt mig i soffan efter skön dusch och sen middag, och tänkte nu fixa iordning ett inlägg om min dag (lyckades iallafall någorlunda med att ta en bild varje timma idag haha!) men först tänkte jag berätta om det som är på bilderna ovan.

I julklapp fick jag något riktigt bra av mamma - en slow juicer! Har användt den flitigt de senaste veckorna, tycker det känns så mysigt och lyxigt att fixa iordning sin egna juice på morgonen eller när som under dagen när man är sugen på något fräsht. :-) Tydligen ska det vara bättre med en slow juicer än en vanlig juicecentrifug då denna arbetar lite långsammare - då utvinns verkligen alla av de näringsämnena som finns i frukterna och grönsakerna! Att det pressar sakta gör också att verkligen all vätska i det man pressar tas till vara på. Om jag säger såhär..jag provade att smaka på fruktköttet (som kommer ut ur ett annat hål än juicen) och det var verkligen krut-torrt samt smakade i princip ingenting haha!! Det säger nog endel om hur effektiv denna slow juicer är! :-P

Hittils har jag bara gjort juice på ganska basic men ack så goda frukter (och en grönsak lol) - apelsin, äpple, morot, lite citron en gång och mango. Och så har jag gjort mina ingefärashots också, supersmidigt. Men hade velat testa lite annat också. Gröna juicer är nog inget för mig (eller man vet ju inte förrän man testat haha) men jag hittade ett recept som hette "melonjuice med hallon och fläder" HÄR och det lät ju lite annorlunda och dessutom sjukt gott! Så får testa det nån gång! :-)

  • MAT

Gillar

Kommentarer