En myshelg

Hej måndag!!

Jag började min måndag med en morgonpowewalk, en styrkeövning + stretcha ut kroppen imorse/förmiddags. Och så har jag planerat min vecka när det kommer till träning, jobb och matlådefix. Haha en riktigt fancy vardagsvecka på g låter det som! Nu sitter jag och ska trycka i mig två ägg som lite frukost/pre lunch då jag inte åt något innan promenaden och det är snart dags för lunch. Senare blir det jobb för min del! Jajaja inte så intressant...

Annars då? Jag tänkte dela med mig lite av min helg som verkligen har varit jättebra. I lördags kom Martin hit! Vi åkte och handlade mat och gotte till kvällen ganska direkt när han hade kommit, och brände sedan av ett skönt rygg/bicep/tricep-pass tillsammans på gymmet. Sen blev det matlagning! Det blev encrote...hahaha jag kan verkligen varken säga eller skriva det rätt??...menar självklart "entrecote"...(efter en googling...) med ungsrostade potatisklyftor och morötter tillsammans med chilibea, vitlökssmör och en god sallad med bladsallad, avokado, körsbärstomater och fetaost. Så simpelt men såå gott!

Resten av kvällen hade vi det bara gött med bubbelbad, lite god dricka, film och gotte. Naturgodis, ben&jerry OCH vanligt plockgodis haha... Vi hade detta lite som vår alla hjärtans dag då vi inte kunde träffas förra helgen och därför planerade jag in denna kvällen som mitt undantag från 2 månader utan socker. Så jag njöt verkligen haha!

Mys till max med den här snubben

Gillar

Kommentarer