EN RUBRIK BAAA

Tjabaaa! Skoldagen slutade mindre bra - fick reda på resultat på senaste matteprovet och det blev som förväntat ett F. Märks verkligen vad som är mina svaga respektive starka sidor i skolan; matte är det värsta, jag kan vara ganska okej smart då jag faktiskt fick C på nationella förra året men i allmänhet tycker jag matte är skit. Mina starka sidor dock är att argumentera och se situationer från olika perspektiv, vilket gynnar historia, naturkunskap, samhäll osv. Och så skriver jag ofta onödigt formellt och "vuxet" i uppsatser och svar på prov. Det ger bättre betyg, tro mig höööh. Sa A-barnet lol.

Efter skolan åkte jag hem för att scrolla iherb och sheinside (drömmer om att beställa fitness-greks) innan det var dags för gymmet. MEN såklart så hittar jag endast ETT av inläggen till min favorit sport-bh (var jag för intim där?), tok-letade och funderade
på att köra på en-bröstvårta-metoden men skippade och beslutade mig för att köra på dubbla bhar (fjortis) , cyklar iväg för att sedan inse att BÅDA "plupparna" på mins urbanears-hörlurar ramlat av?! Bromsar hojen och börjar leta på marken med mobillampan utan resultat så jag cyklar tillbaka hem och letar upp ett par nya pluppar. Omg svarta dock - matchar inte mina lila hörlurar = kaos. Anländer sedan till core-passet cirkus 20 sekunder innan det drar igång. Köttade mage och rygg i 45 minuter för att sedan svettas 3 kilometer på bandet, standard. Kom hem, lipade lite pga min kära mors ej supportande inställning till min stora passion att beställa questbars och nytt protte-pulver (ja, har PMS ok?) sedan dusch och trycka en banan extra large och äta jordnötssmör direkt ur burken (!) men kniv (viking?) och nu ligger jag i sängen och är allmänt utmattad i vanlig ordning. Långt inlägg sorry hoppas nån bryr sig tjolahopp!

Gillar

Kommentarer