en tisdag mitt i livet

Tisdag 24 Januari 23:32

Dagens...

Humör: Idag har jag varit på helt "vanligt" humör skulle jag säga. Glad o lugn. Inget speciellt som påverkat att humöret spretat åt något extremt håll idag iallafall ;-P

Mående: Mindre bra på grund av min förkylning och att tröttheten som började göra sig påmind efter ett par vakna timmar då jag inte riktigt var färdig med min sömn kl 05.00 imorse när larmet ringde..

Frisyr: På jobbet, uppsatt i en toffs. Ikväll hemma, ett evigt varierande mellan bulle, toffs och nedsläppt haha..varför håller man alltid på så?

Smink: Det jag hann sminka på mig innan jag rusade till bussen imorse det vill säga inte särskilt mycket utan bara en lätt bas och lite mascara och vit ögonpenna för att se lite piggare ut.

Klädsel: Mina Lee jeans och en svart långärmad baströja från Gina Tricot som sekunden jag kom innanför dörren byttes ut mot hoodie och inga brallor. Känslan när man äntligen kommer hem och kan slå sig fri från de tighta jeansen och bhn är ju bara bland det skönaste haha<3

Planer: Mina planer idag var att jobba och sedan åka hem men istället för att åka raka spåret tillbaka till Jönköping när jag hade slutat spenderade några timmar hemma hos mamma och pappa innan jag tog ett senare tåg hem. Ett beslut som jag inte ångrar en sekund!! Hade en så mysig eftermiddag med mamma, vi bakade dadelbollar och slappade.

Gillar

Kommentarer