En vanlig lovdag - health edition

Vaknar klockan 10.15, ligger och segar mig i sängen ett tag innan jag går upp och skivar och pressar lite citron i hett vatten. Citronvatten är bra för massa saker, bland annat ämnesomsättningen, blodtrycket, rengörning av hyn, osv. Det motverkar även upplåsthet som jag tyvärr har ganska lätt för.
Vid 11 var det gymmet som gällde! Denna bilden får stå för dagens pass haha. Var där i 3 timmar idag med Tijana, så himla skönt. Körde bara 2 km kondition men gjorde sedan en hel del övningar (rumpa, yttre och innre lår, baksida och framsida lår, biceps, triceps, mage) och jag tror att vi båda kände hur vi verkligen utmanade varandra idag. Kändes som att låren skulle sprängas ett tag haha! Men så härligt. *Räknar med att inte kunna gå imorgon...*
Efter en lång stretch och cykeltur hem gjorde jag iorning lunch i form av lite kalkon, en avokado, minikeso, fullkornsbröd med leverpastej och tomat och lite skivad banan. Typ allt jag älskar i en enda bild haha, mums! Drack föresten en proteinshake till detta också. Smakar typ som smält vaniljglass and how awesome is that noooooot?
4 timmar senare var det dags för middag! Mamma hade gjort jättegott kött och potatis bakad i ugnen och sallad. Dock ersätter jag nästan alltid ut hälften av potatis/ris/pasta kategorin med mer grönsaker och idag blev det ångskokad brockoli.
Direkt efter middagen fick jag ett ryck och började baka lite clean foods. Denna gången blev det energi-bars som jag hittade recept till på instagram. Det enda man behöver är proteinpulver, havregryn, ägg, jordnötssmör, stevia och små chokladbitar. Och en ugn!
Och såhär blev dom! Blev helt hyper när jag insåg att jag gjort mina egna bars haha! Men om man förväntar sig godis-smak så blir man besviken, dock är de är tillräckligt goda för att äta som litet mellanmål eller innan träning för att få lite energi.
Näst sista målet för dagen: antioxidant-protein-ämnesomsättnings-bomb i form av frysta hallon och naturell kesella (blandat med lite stevia och vaniljsocker) och kanel. Älskar hur jag kan äta en riktigt god efterätt med samvete. Detta är nämligen heaveeeeeen.
Sen blev det lite natt-mat och min kvällsliga (kan man ens säga kvällsliga?) gröna te framför en film innan läggdags! :) Vad tycker ni? Tråkigt/intresasnt/helt ok/mobbat??? Puss och god natt! ♥

Gillar

Kommentarer