en vecka mitt i livet

3. Veckans bästa

Att komma hem efter jobbet. Haha! Även om jag älskar mitt jobb så är det bara så skönt när man kommer hem och kan slänga sig i sängen.

4. Veckans jobbigaste

Min trötthet. Har varit så trött på mornarna!

5. Tre tankar under veckan

1) Mina problem med att ofta ha en känsla av att personer inte har intresse av att höra på vad jag har att säga en längre stund. Och därför begränsar jag mig genom att stressa igenom vad jag vill säga på ett kortfattat sätt och undviker längre utläggningar, främst med personer som inte står mig nära. Jag ser inte ner på mig själv på något sätt, men jag agerar utifrån en grundläggande känsla att jag måste skynda mig lite och inte vara det minsta långrandig. Vet inte om det makes any sense men jag inser detta problemet mer och mer och vill göra något åt det.. 2) Att det amerikanska systemet för röstning är så skevt. Och att det är helt otroligt att endast ca hälften av alla röstberättigade i hela Usa tog sig tiden att rösta?!!!! Hillary fick majoriteten av de röstandes röster men på grund av att Trump vann så många elektor-täta stater så blev det ändå han som vann... riktigt illa. 3) Har även funderat kring huruvida jag vill jobba/vara ledig i jul, och jag har bestlutat mig för att jobba julafton! Cash is king! ;-)

6. Veckans roligaste

Det har faktiskt inte hänt något alldeles jätte-roligt som jag kommer på sådär på rak arm. Eller jo! Att vi eventuellt har en lägenhet på g nu.

7. Veckans vill-ha

Ett par goa långkalsonger. Haha!

8. En bild som symboliserar veckan

9. Såhär avslutar jag denna veckan

Jobb jobb jobb! :-) Och idag blir det att fira pappsen med att äta lunch ute.

10. Veckans känsla

Jag har känt mig lite av varje: trött, strukturerad, en liten släng av ångest nånstans och en större släng av glad och på alerten.

11. Saker jag ser fram emot med nästa vecka

Min syster fyller år och det ska bli kul att ha henne hemma då, och så får jag äntligen träffa Martin igen till helgen! Om jag får ledigt på söndag så hade M idé om att besöka en julmarknad tillsammans. Så jag hoppas verkligen det går<3

Gillar

Kommentarer