Ett skinande rent badrum

Pjuuh, jag har precis satt mig ner för att ta en lite paus från städandet och fixandet här hemma. Är ledig idag och även igår, vilket har lett till att jag haft tid att lägga en hel del energi på att städa ifatt oss lite här hemma. Efter min hektiskt vecka förra veckan och det faktum att Martin gett sig på att börja plugga en kurs utöver sin heltidstjänst har vi inte riktigt hunnit göra den där välbehövliga dammsugningen osv...Så det var verkligen välbehövligt nu! Skönt att få riktigt fräscht när våren börjat visa sig!!

Till exempel har jag tagit tag i en stor hög tvättade kläder som legat alldeles för länge, delat upp och vikt i högar. Och dagens största projekt: städa badrummet! Har inte bara dammsugat, torkat av ytorna, rengjort toan osv utan även rensat i och torkar ur skåpen. Älskar att organisera upp! Har även gjort något så konstigt som att dammsuga torktumlaren (haha), sjukt vad dammigt det blir i alla skarvar av allt man tumlar.

Nästa projekt blir att putsa fönstren, det har vi inte gjort en enda gång sen vi flyttade in och det syns verkligen hehe. Men det blir en annan dag! Kanske imorgon innan jobbet! Nu känner den här städtanten att hon måste dra sig ut och fånga lite av dagens solstrålar innan det är för sent. KRAM! ✨☀️


Gillar

Kommentarer