Eyebrows

Dags för lite make up talk här i bloggisen. Eller rättare sagt eyebrow talk. Ögonbrynen är en väldigt viktiga del i sminkningen tycker jag, de liksom ramar in ansiktet och hur de ser ut avgör hur hela ansiktet uppfattas i princip. Men det finns ju ganska många sätt att forma / fylla i sina ögonbryn, med skugga, pennor, osv. Själv använder jag mig av eyebrow kit från E.l.f. som jag verkligen kan rekommendera. Var och köpte min andra "dosa" idag och den håller läänge så det tyder utan tvekan på att jag gillar den haha.

Kitet innehåller en färgad ögonbryns-gel, en skugga och en borste med två olika ändar. En för gelen och en för skuggan. Dock använder jag bara gelen när jag gör mina bryn, tycker det blir bäst så. Denna finns även i tre olika nyanser, light, medium som jag använder och dark.

Mina tips när det kommer till ögonbryn:

*Använd en smal "sneställd" borste/pensel när du målar i dem, väldigt lätt att jobba med :-)

* Rama först in brynen, fyll sedan i. Tex gör en linje lägst med nedre delen av "vingen" först på båda ögonen, sedan vidare not nästan på båda brynen. Om man gör en del i taget på båda brynen är det lättare att få till dem symmetriska

* Noppa inte för mycket och heller inte för mycket över, utan hellre under för att lyfta ögonbrynet

* Använd lite highlighter under brynet tex denna från The Balm som jag älskar. Ger en lite piggare och lyft look!

Gillar

Kommentarer