Fave chia pudding

God morgon fredag!!! Hur är läget med er idag? Med mig är det toppen, äntligen har jag en ledig helg framför mig. Jobbar 7.45-16 idag sedan bär det av emot Göteborg där jag ska spendera större delen av helgen hos min syster. Vi ska ut och äta, strosa på stan, gå på bio och bara ha det bra. Längtar!!

2 dl Kefir

2 matskedar chiafrön

Ett halv äpple

En nypa vaniljpulver

Kanel

Här mina damer och herrar har ni min favorit-kombo när det kommer till chiapudding för tillfället. Eller ja, frukost i största allmänhet. Väldigt gott och nyttigt, chiafrön som är fullproppade med omega3, c-vitaminer och kostfibrer, kanel som gynnar ämnesomsättningen och proterinrik Kefir (blandning mellan kvarg och filmjölk). Vilket goals innehåll på det alltså ;-p

Det är så smidigt att röra ihop en chiapudding på kvällen för att sedan bara plocka ut ur kylen och äta eller ta med sig morgonen efter. Så slipper man lägga tid på att göra frukost på morgonen! SÅ skönt tycker jag som tyvärr ofta lyckas stressa. När jag jobbar dag så äter jag oftast min frukost vid första fikarasten runt 10, det funkar bra för mig!

Något annat jag vill testa framöver är acai bowl...hmmm

Gillar

Kommentarer