Favoritdrinkställe i Jönköping

Första bilden lånad härifrån, de andra två är från min instastory. (@matildapjohansson) Har fått upp ögonen för det formatet de senaste dagarna, tycker det är så kul att göra boomerangs haha!

I skrivande stund sitter jag i soffan och lyssnar på lite skön musik efter att ha startat en tvätt och plockat i ordning lite här hemma. Skönt att få undan lite inför veckan! Martin är på biltvätten och jag ska snart ta bussen och hämta dagen-efter-pizza till oss. Igår var vi nämligen ute, först häng hemma hos Filip, följt av drinkar på givna favoriten El Duderino & sedan vidare till Sliver innan vi rullade hem.

Skulle vilja slå ett extra slag för Dudde vilket kommit att bli mitt givna favoritställe när det kommer till drinkar i Jönköping. Personalen är trevliga och kan sina grejer, det märks verkligen att de prioriterar kvalité och upplevelse framför kvantitet och massförsäljning. Varje drink görs med omsorg och finess, och dessutom i fina glas. Älskar det. Jag menar kolla bara bägaren jag fick min Moscow Mule serverad i igår!!! 😍✨

  • Postad i: MAT

Gillar