first day in Manhattan

JAG. HAR. PANIIIIIK!!!! Som ni kanske vet så köpte jag mig en ny kamera några veckor innan min resa till NY? Jag måste ta en fotokurs herreguud :-( Jag vet inte vad för inställning jag lyckades komma åt emellanåt men nu när jag kollar igenom materialet från första "riktiga" dagen så är vissa bilder emellanåt verkligen sämst.......bilderna på brunchen här nedan såg jag dock redan när jag tog bilderna att de inte blev bra men orkade inte bry mig då för jag ville bara äta. Men har iallafall gjort mitt bästa med redigeringen så att det ska se någorlunda ut. Nu är det som det är.

Aaaanyway: First day in Manhattan!!!! Let's blog!!

I bilen på väg till min favorithalvö<3

Vi började vår dag på omtalade och populära Jack's wife Freda för en ordentlig brunch. Mums!!

Vi fick vänta på bord i ca 20-25 min och under den tiden passade vi på och ta lite bilder. Gick lite sådär då det var såå mycket folk i omlopp utanför haha..

..sa till några som stannade upp pga att vi tog kort att det är ok att gå förbi. Tycker denna bilden blev lite cool  ;-P

Sedan när vi fick vårt bord (som sas var det bästa de hade) så beställde vi in tre olika rätter som vi delade på. Och maten levde definitivt upp till mina förväntningar!! Såå gott.

Halloumi, tomat, pocherade ägg och surdegsbröd som blev min favorit.

Avokadotoast<33

Och en våffla att dela på!

Till att dricka tog vi en varsin drink, jag en Cantaloupe mimosa som var helt sjukt god och Anastasia tog en Bloody Mary. 

En lite bättre bild på brunchen från min instagram (@matildapjohansson)

Min mimosa / Ana i Central par som vi begav oss till efter brunchen.

Vi stod och betraktade detta paret som gjorde en massa häftiga yogapositioner tillsammans. De var så duktiga!! Couplegoals tyckte vi haha.

Bad en man ta kort på oss vid ponden och min klantiga inställning + hans fotoskills resulterade i denna bilden hehe. Men jag gillar den ändå!

Efter lite shopping på W34th street letade vi upp närmsta Pink Berry och njöt av varsin portion frozen yoghurt..

..och tog sedan nästa NJ Transit-tåg från Penn station hem till Anastasia! :-) Somnade såå gott då jetlagen fortfarande satt i lite sedan min resa dit. Lyckad första dag på Manhattan!!!<3

  • NYC

Gillar

Kommentarer