follow me on snapchat

@ ma-tildaaa139 på snapchat :-)

Heej på er! Hoppas allt är väl med er. Med mig är det helt okej skulle jag väl beskriva det som. Jag är inte helt frisk då jag har ont i halsen och varit lite dåsig fram och tillbaka de senaste dagarna. Det var likadant lite innan påsk som sedan gick över och nu är det tillbaka. Vilket är lite frustrerande eftersom det är inte så pass dåligt så att jag absolut inte kan gå till jobbet, men det är tillräckligt dåligt för att inte kunna träna :-( Eller jag bör inte träna rättare sagt, vill så gärna men jag tänker inte få hjärtmuskelinflammation eller nåt annat läskigt så träningen får vänta tills jag är bra.

Idag har jag jobbat 7.45-16 vilket jag gör hela veckan, skönt med samma turer flera dagar i rad så jag slipper gå upp tidigt till ett dagspass efter att ha jobbat sent kvällen innan tycker jag. Och så är jag ledig i helgen precis som förra. Hur skönt? Jag uppskattar det otroligt mycket när det väl händer 2 helger i månaden!

Nu hade jag faktiskt tänkt att sätta mig och klippa ihop en video från studenten och balen. Lägger nog upp den på kanalen sen om jag blir nöjd! Jag hade nämligen med mig min go pro och filmade ganska mycket under dessa dagar så det finns en en del fina, härliga och roliga stunder fångade vill jag lova.

KRAAM

Gillar

Kommentarer