Förssta tossdan i mass

Torsdag 2 mars 10:43

Då hade jag en ledig dag igen sedan senast jag skrev, vilket innebär att jag äntligen har tid att blogga! Skämt å sido. Det handlar väl mest om prioriteringar. Och ork. Det krävs mycket ork, till annat, som tar tid. Och när tiden ger mig en lucka finns inte orken kvar, och kanske är inspirationskontot nere på noll. Då lägger jag mig på soffan och kollar på svtplay eller så sitter jag på ett tåg och glor ut genom fönstret.

Idag är det tossda (ja, ni vet väl att man måste stava det så just idag, för att hedra alla smålänningar och deras (vår) nationaldag lol) Såg på insta att det tydligen är en grej att äta prinsesstårta för att fira fössta tossdag i mass, så det kanske blir en liten sådan för mig idag om andan faller på. "Jag åt ju ingen semla i tisdags eftersom jag inte gillar det så då får jag ju passa på att äta tårta idag"...som om det inte går förtära exakt vad man vill precis vilken dag på året som helst (-: Häh.

I vilket fall. Nu blir det lite få-saker-gjort-känsla på två inlägg i rad, med tanke på bilden på min göra-lista ovan, jag ber om ursäkt för det. Inte för enformigheten i sig, utan för vad den kan innebära för någon av er. Jag vill inte att någon ska klicka sig härifrån och känna något annat än positiva känslor. Nej tack till allt vad hets och press innebär och jag tack till inspiration, feel-good och härligheter. Här inne ska man må bra, finna pepp och lämna med känslan av det man matades med gav en något! Vare sig det handlar om en inspirerande inrednings-bild, en intressant text, mina vardagsbetraktelser, tips om en mascara eller reflektioner om livets knepigheter. Här tänker jag mig att en blandning av både yta och djup, livets höga och låga, ska få plats.

Jag har tänkt att skriva mer om mina tankar kring bloggen i allmänhet. Allt ifrån kring hur jag tänker om bloggens framtid, var jag vill att fokuset ska ligga och hurdan jargongen jag vill ha här, till funderingar kring hur jag ska få ihop ett bra flow av inlägg med tanke på att jag har så många andra komponenter i vardagen som ska få plats i det lilla livspusslet. Mer om det någon annan gång som sagt. Nu ska jag knapra i mig den sista biten av mitt ägg-knäcke & kicka igång dagen. Vi hörs! Hej! <3

Gillar

Kommentarer