Från min kamerarulle

Nyduschad i badrock innan jag spenderade natten i en hotellsäng / Åkte hem till sis efter jag slutat i torsdags eftermiddag, lagade mat till henne o mig och bara myste<3

Hotellfrukost framför nyhetsmorgon innan jobb för min del i fredags morse / Tog en paus i strosandet på stan och avjöt av en otroligt god och helt perfekt saftig kanelbulle och ett rabarber-grädd-te ensam i en fåtölj inne på Le Pain Francais

Fredags: Lite after work med Alexandra och Amra i form av planka och lite rödvin. Var tyvärr inte alls nöjd med förstnämnda men sistnämnda glaset vägde upp det hehe. Avslutade kvällen med varsin skål glass framför Netflix hemma hos Amra och innan vi tog vagnen hem till Alexandra där jag somnade gott på hennes soffa.

Lördag morgon och vi googlade fram ett bra ställe för frukostbuffé. På Picodeli (Linnégatan 39) betalade vi endast 99 svenska riksdaler för allt detta! Och då får inte ens min pannkaka plats på bilden haha ;-) Mumma! Åt länge och njöt av bästa sällskapet innan vi åkte och hämtade ut ett par skor som jag hade beställt.

Shoppade loss lite på Kicks. Slog bland annat till på en ny parfym, luktar sååå gott! Passade på när jag hade en rabattkupong på valfri vara hihi. / Big want factor på dessa sneakers, har ångrat mig kring Stan Smith och vill nu istället ha dessa i mocka eller helvita originals. Cravings!!!

Hoppar raskt över till ett x antal timmar senare då det vankades 21årsfest för Annie med tema masqeurade!! Bar min nya klänning från NLY och mask från Buttericks. Såå kul med tema på fest tycker jag!!

Med självaste bday kid, älskade barndomsvän / George, Filip och Erik, goa snubbar hela högen

Selfies på selfies på selfies! Det rullade in fler folk och sedan vankades det utgång och efterfest till 7 på morgonen haha. Tack för en trevlig helg!!

Gillar

Kommentarer