GUTEN MORRGÄN

Jag har stött på minst fem tysk-talande familjer i mitt jobb i sommar. Suttit tyst varje gång och slipat på en replik, seeeen: skitsamma. WHatevvaa liksom, jag håller käften, jag skiter i det. SÅ HIMLA FEG ELLER???? Skärpning på den fronten.

Hur sooooom, kom precis in från dagens morgon-pw! Pw är nog en av 2000-talets mest använda fula förkortning på cyberspace, den kommer tvåa efter "LOL". Med säkerthet. Gick iaf 3 kilometer, det är ungefär det jag hinner då jag snoosar en halvtimme och är gaanska trött på morgonen innan jobbet. Men känner att det är ju något iallafall, det är faktiskt jätteskönt att börja dagen med att svettas lite!

Carb-frukost big time idag, gäller att va på topp liksom! Meeen nu måste jag springa in i duschen för att hinna i tid till jöbbet. För övrigt har jag konstaterat att det tar lite mer än dubbelt så lång tid för mig att gå en kilometer som det tar för mig att springa en kilometer. Betyder det att jag springer dubbelt så snabbt som jag powerwalkar? Tror det vaaaa. HEJ sålänge!

Gillar

Kommentarer