HEJ IGEN !!!

Men hallåååååå readers! FÖRLÅT vill jag säga till alla er som klickar er in här varje dag och har tvingats läsa "daniel wellington" typ femhundra gånger nu haha. Jag vet knappt vad jag har gjort sedan jag skrev senast, men jag blev helt frisk till slut som tur va hehe! Riktigt skönt att va tillbaka på banan trots att det redan börjat bli mycket press i skolan. Eller 50% av pressen skapar jag nog själv om jag ska va ärlig, men vill så gärna klara allt ju! Aja iallfall, har varit i skolan som vanligt, umgåtts med vänner, startat en tränings/kost-blogg på engelska, haft ens goe lång-helg då vi hade studiedag förra veckan på fredan, varit med Martin, har varit på utbildningsmässan i skolan och kollat på 3ornas spex-show, trääänat, gigat efter skoltid för ett gäng utbytesstudenter pluggat mycket osv osv. (usch vad fult det är att skriva osv osv HAHA) Men om jag ska ta de senaste dagarna lite kort då; igår efter skolan så struntade jag i att duscha och byta om efter idrotten som vanligt på fredagar, och åkte direkt till gymmet och brände av ett kondition/armpass. Sedan när jag kom hem duschade jag, fixade mig och åt tillsammans med familjen och min söta lilla halvkusin och morbror som va på besök innan jag åkte vidare på hängkväll hemma hos philip med gamla gänget. Var mer är kul att träffa dom igen, eftersom typ alla mina gamla kompisar (förutom lilla jag hehe) går på samma skola så blir det inte att man ses så ofta. Vi lagade iafalfall tacos, pratade gamla minnen och jag ramlade på golvet pga ett skrattanfall haha. Vid 10tiden mötte jag upp Martin och vi gick tillbaka till philip och trängde ihop oss i soffan och kollade på en dålig rulle om en pojk som dödade alla han såg i prinvcip haha. Gjorde dock inget att den va dålig för vi hade så trevligt endåååå hehe. Va där ganska så länge och somnade runt 3 hemma i sängen brevid das boyfriend. Sen idag när vi vaknade va det jättesoligt o fint och man kunde höra fåglar utanför, så himla underbart! Fick värsta vårkänslorna! Efter typ 10000 toddliga år av dalt (konstiga ord som jag adaptat från ingen mindre än mr Fritzon) kom vi upp och gjorde oss en god frukost bestående av (asså nu går jag in i detalj för mkt känner jag..) aja vi gjorde jättegoda smoothie/yogurt/granola parfaits och åt mina favvomackor med jordnötssmör och banan. Vi var även ute på en promenad i det fina vädret (som inte alls var en promenad utan det slutade med att vi lekte runt på dammen och slängde is, klättrade på nedfallna träd och lekte runt i skogen i 2 timmar typ haha! Riktiga explorers!) Åt middag, kollat teve, myst och skyndat till ett icke existerande tåg. Det slutade med att våra parents fick köra halva vägen ist, så vår style hehe. Nu sitter jag i sängen och dricket te, har ätit fruktsallad och kollat mello ikväll, ganska tråkigt tyvärr...ska väl ta och dejta kudden snart tror jag! Congratz till er som klarade läsa hela denna texten! Här kommer en massa bilder från den senaste tiden!

Mys hos Elin med henne och Tijana, en dag i skolan, hos Mandis med tjejerna innan utbmässan, Sadida och Sandara på mässan, 3ornas spex-show, lite snackie-time, jag i skolan, älskade laptopfodralet och min skolkalender, me @ gymmet.

Första parfaiten i nya latte-glasen som mammi köpte till mig, min gosiga säng med nya påslakan, min 2013-jar, när vi uppträdde för fransoserna, face-time med sjukis-Sandra i skolan, Sadida och jag, Kalle som snor min mobil lite då och då, en bild på saknade bestie jag fick skickad till mig från the states, lite postworkout.

Dagens frukost, dagens pojkvän, dagens skogs-äventyr och dagens kvälls-gott. OVER AND OUT ♥ (update: okej det lät väldigt fel med "dagens pojkvän".... HAN ÄR AAAaaaaALLA DAGARS POJKVÄN<3<3 <333333 HIHI )

Gillar

Kommentarer