Helgen

Hejhej på er! Nu har jag landat hemma efter en helg nere i Skåne som har varit riktigt rolig. I skrivande stund skiner kvällsolen och grillen är snart igång så det blir en mysig kväll tillsammans med mina föräldrar innan en ny vecka drar igång

Tycker denna bilden är så mysig på något sätt? När vi hittat en bra plats att slå oss ner på bredde vi ut våra 9-kronorsfiltar från IKEA, drog fram kortspel, chips, dricka och spelade några omgångar pyramid.

Innan vårt "camp" went from inga-skor-på-filten to well-fuck-it-who-gives-a-shit-let's-party. Utseendet på vår omgivning utvecklades i takt med att tomburkarna samt spontana besöken från både nya och gamla vänner blev allt fler.

Mindre smarta som vi var hade vi inte några brassestolar med oss att sitta på (något att satsa på nästa år!!) så man fick ganska ont i rumpan och benen där man satt rakt på marken. Gissa då hur lycklig Matilda blev när hon blev erbjuden denna stol med fotstöd? Haha<3

Det dansades limbo...

...och ett x antal timmar senare var vår omgivning inte alls lika fin haha. Jag DÖR vad smutsigt och skräpigt det blev till slut. Stackars de som städade upp parken efter alla senare säger jag bara.

Bilden till höger beskriver verkligen hur vi hade det haha. Så mys<3

Efter att ha varit uppe och festat mellan 9 på morgonen till 17 på eftermiddagen tog vi tåget hem till Malin och tog en välbehövlig nap haha. Den var riktigt skön vill jag lova. Sedan:

På det igen!

En dusch, fix och ombyte senare. "From Lund to classy real quick" som jag skrev som caption till bilden till höger på insta haha. (@matildapjoahnsson)

Efter förfest med scharader och kortspel hemma hos Malin och sedan Sofia åkte vi in till klubbarna och dansade och hade en riktigt rolig natt innan vi somnade gott runt 04. Ett riktigt roligt dygn får jag säga!

Gillar

Kommentarer