helgen, och måndag igen

I onsdags kväll var pappa hos oss på middag och sedan sov han här för att han skulle vidare upp till Stockholm. Vi åt kyckling med potatis, rödbetor och morötter i ugnen till. Sallad på bladspenat, ruccola, tomat och fetaost + lite chilibea. En riktig favorit! Blev en trevlig kväll med "männen i mitt liv" haha :-)

//

Godis-bilden är tagen från biostolen i fredags när jag spontant följde med mina föräldrar på hundraettåringen. M hade ändå en kompis över på x-box-kväll så det passade bra med en bio-invite :-) Filmen var bra men jag tror jag hade uppskattat den mer om jag hade sett hundraåringen först...en mysig kväll i vilket fall!

En random snap från i veckan, napping fo life

//

I lördags var vi ute och åt och drack drinkar med några vänner. Vi pratade ingående om de olika drinkarna, smakade av varandras och riktigt snöade in oss på både det, och andra samtalsämnen. Älskar när fokuset i en umgängessituation ligger så. I andra sällskap kan det vara så vanligt att det bara ska handla om att bli full och att man sedan, i slutet på kvällen, kanske inser att man inte haft ett enda vettigt eller givande samtal under hela kvällen. Näe, mycket trevlig kväll alltså.

Dagen-efter-mys i Söndags framför Under the dome på Netflix och lite gottis.

//

Och så en lite måndags-frukost-bild innan jag åkte och jobbade. Jag har som ni ser till slut också börjat kolla på SKAM. Och älskar det....otroligt hur intesiteten i alla relationer och händelser i EN SERIE kan grabba tag i en.

Jösses som bloggen krånglade igår..kl 10:45 igår förmddag trodde jag att jag hade publicerat bilderna ovan tillsammans med följande text:

" Lite snas från min story från det senaste :-) En trevlig vecka och helg ligger bakom och nu är det måndag igen och jobb som står på schemat! jag skriver lite mer ingående under bilderna senare ikväll när jag är hemma och har tillgång till datorn, i skrivande stund sitter jag nämligen på tåget i väntan på att det ska avgå. Vi hörs senare med lite bildtexter då helt enkelt, hejs! <3 "

Men icke, bilderna krånglande och texten kom inte med. Haha! Och när jag kom hem framåt 23 på kvällen efter jobb och en sen hanvända i mataffären glömde jag av det hela. Så nu, ganska exakt ett dygn senare gör jag ett nytt försök via datorn och det gick ju mycket bättre. Tråkigt att det ska vara så svårt att skicka iväg ett inlägg via telefonen!! Skärpning forme.... :-P

Gillar

Kommentarer