Höst i mitt fönster

Jag gillar att ändra min inredning och dekorationer hemma enligt årstid eller humör. Och eftersom att alla mina väggar samt alla mina möbler är vita så är det ganska lätt att ändra känslan med hjälp av detaljer, vilket känns skönt när man som jag tröttnar på hur man "har det" ganska snabbt. 

Just nu ser mitt fönster ut som nedan. :-) De roséfärgade ljusstakarna och studentmössan har haft sin bestämda plats där ett bra tag men jag bytte ut lite andra grejer mot höstiga detaljer som ett nytt Woodwick candle med doft av pumpkin muffin, två små dekorationspumpor och en växt som jag är helt förälskad i, påminner lite om ett träd..!

Växten heter "Sephora little baby", hittade den på Blomsterlandet.

HÄR är ljuset köpt.

Föresten, är det någon mer än jag som bor hemma som känner att ens rum inte är tillräckligt för att kunna få utlopp för det behov av att inreda, organisera och dekorera man har??! Jag vill liksom inreda ett eget kök, ett eget badrum, vardagsrum, hall, ALLT......haha! Har börjat längta extra mycket efter ett eget ställe på senaste tiden. Men får nog nöja mig med mina 10kvm ett tag till iallafall. ;-)

Xoxo ❤❤❤

Gillar

Kommentarer