Inredningstankar

Interior inspiration on my mind /

Åh jag är så sugen på att inreda och fixa med ett nytt hem. Tanken och förhoppningen är att jag flyttar hemifrån inom en snar framtid (!) och i och med det så snurrar det runt otroligt mycket idéer kring inredning i mina tankar just nu. En del drömmar kring allt från marmorskivor till walk in closet. Men mest realistiska visioner, man är ju trots allt inte gjord av pengar. Och jag tror att jag kan få det väldigt fint trots att budgeten kring en första lägenhet för mig inte kommer kunna innebära stora vita trägolv, köksö i marmor, högt i tak, en massa designerinredning och annat drömmigt. Det är för längre fram i livet ;-) Det som går i mina tankar just nu är följande:

♥ Någon form av stinghylla att fylla med både sådant som "behöver" stå på hylla tex böcker, blandat med mycket dekorationsdetaljer som ljus, växter, foton osv.

♥ En iögonfallande tavelvägg med personliga fotografier varvat med t.ex en inramad karta över tunnelbanesystemet i New York och trevliga citat/texter.

♥ Färgerna ljusgrått, mörkgrått, svart, vitt, smutsrosa och beiget.

♥ Mysig fluffigt dubbelsäng med linnesängkläder (som jag faktiskt redan investerat i, mitt Ellos-paket ligger och väntar på mig på utlämningsstället as we speak, YAY!)

Gröna växter. Gärna en stor Monster Deliciosa, antingen på golvet eller i ett fönster och...

♥ ...kaktusar!!

En snygg och välorganiserad hörna med kontorsgrejer.

♥ Ett nät/galler att sätta upp på väggen och använda som anslagstavla och dekoration i ett.

♥ Och i köket är jag lite sugen på att istället för att använda de vanliga förpackningar till torra matvaror ta gammeldags glasburkar att förvara havregryn, pasta och sådant i.

Hmm vi får väl se! :-) Xx

Gillar

Kommentarer